Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 15:53

Τζάμπολ στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League (το πρόγραμμα)

Στη γραμμή εκκίνησης βρίσκονται οι ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης «Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League 2017-2018», το οποίο φέτος εμφανίζεται πιο αμφίρροπο από ποτέ, καθώς οι περισσότεροι σύλλογοι ενισχύθηκαν σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

«Ποδαρικό» στη φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιήσουν οι Πειρατές και ο Αετός 2. Στην παρθενική τους εμφάνιση στο πρωτάθλημα οι παίκτες της Ίου θα κληθούν να τα βγάλουν πέρα απέναντι στους Τσικλητά, Παπαβασιλείου και Γεωργακούδη που φαντάζουν ανίκητοι κάτω απ’ το καλάθι.

Έπειτα, τη…σκυτάλη θα πάρουν δύο ομάδες που αυτή τη χρονιά έχουν βάλει στόχο τουλάχιστον τη συμμετοχή τους στη τετράδα. Ο Αετός 1 με τον Μουρατίδη να ηγείται, τον Ξαγοράρη να… ανοίγει δρόμο, τον νεοαποκτηθέντα Στράτο Παπαδόπουλο να «πυροβολεί» και τον Μερκούρη να καθοδηγεί μαεστρικά την ομάδα αποτελεί εξαιρετικά δύσκολη «σπαζοκεφαλιά» για το Χάρη Πεταλωτή. Ο ιθύνων νους των Επαλαίμαχων μετά από μία επιτυχημένη χρονιά, όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση με τους 2 Brothers, επιστρέφει στα παλιά του λημέρια και προετοιμάζει τους «καθηγητές» για μεγάλα πράγματα.

Μεγάλες προσδοκίες έχουν επίσης και οι Λύκοι που αντιμετωπίζουν τους Εφήβους τη Α.Ε.Σ. Με τον Τσακίρη για άλλη μία χρονιά «αιχμή του δόρατος» και τον νεοφερμένο Ρούσσο στη σύνθεσή τους μοιάζουν να έχουν τον προβάδισμα για το δίποντο. Ωστόσο, το κατά πόσο θα περάσουν ένα εύκολο απόγευμα ή όχι εξαρτάται και από τις διαθέσεις των Φέγγη, Δαμίγο και Φερατάι.

Το «κερασάκι» της ημέρας θα βάλουν δύο εστεμμένοι πρωταθλητές. Πήγασος και Βετεράνοι θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους με στόχο τη νίκη που εκτός από βαθμολογικό, έχει κυρίως ψυχολογικό ενδιαφέρον για τη συνέχεια. Κατηκαρίδης και Μιχαλέλης απ’ τη μία και Δεββές και Κοιλιακούδης απ’ την άλλη, αποτελούν από μόνοι τους εχέγγυο για ένα ματς με πλούσιο θέαμα.

Στο μεταξύ, τα παιχνίδια 2 Brothers – Α.Ε.Σ Παίδες και Γερόλυκοι – Ζευς αναβάλλονται.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1η Αγωνιστική

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/10/2017

Πειρατές – Αετός 2 (14:30)
Αετός 1 – Επαλαίμαχοι (16:15)
Λύκοι – Α.Ε.Σ Έφηβοι (18:00)
Πήγασος – Βετεράνοι (19:45)

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares