Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 18:57

Τίμησε το παρελθόν του και το παρόν του ο Μαρπησσαϊκός

Χαραγμένη για πάντα θα μείνει η 19η Νοεμβρίου του 2017 για τον μπασκετικό Μαρπησσαϊκό.

Όπως είχε προαναγγείλει από το Σάββατο 18 Νοεμβρίου το “SportCyclades” μέσω του ρεπορτάζ του, οι ιθύνοντες του συλλόγου της Πάρου τίμησαν την ζωντανή ιστορία τους με αφορμή την επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρας, στο νεόδμητο κλειστό της Μάρπησσας, έπειτα από χρόνια ταλαιπωρίας και μετακινήσεων σε Σύρο και Νάξο για την διεξαγωγή των εντός έδρας αναμετρήσεων.

Πρωτοστατούντος του προέδρου του σωματείου των Κυκλάδων, του Πρόδρομου Μαμάση, αλλά και του υπόλοιπου διοικητικού συμβουλίου, οι Παριανοί τίμησαν με αναμνηστική πλακέτα τον πρώτο προπονητή της ομάδας μπάσκετ και εμπνευστή της δημιουργίας του αθλήματος της καλαθόσφαιρας, τον Νικήτα Τριβιζά και τον νυν τεχνικό των “κυανόλευκων”, τον Βαγγέλη Μουρογιάννη ως τιμής ένεκεν για την μέχρι τώρα προσφορά του.

Παρά το γεγονός πως ο καιρός ήταν άστατος σχεδόν όλη την ημέρα στην Πάρο, ο υγιείς φίλαθλος κόσμος του νησιού παραβρέθηκε στο κλειστό όχι μόνο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων κόντρα στον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, αλλά και να χειροκροτήσει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Μαρπησσαϊκού.

Άλλωστε όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας «Ο λαός που ξεχνά την ιστορία του και το παρελθόν του δεν έχει μέλλον»… Κι ο Μαρπησσαϊκός όχι μόνο έχει παρελθόν και παρόν, αλλά και μέλλον, αφού πίσω από την ανδρική ομάδα μπάσκετ υπάρχουν ούτε λίγο, ούτε πολύ 90 παιδιά που στελεχώνουν τα τμήματα υποδομής. Νούμερο αρκετά μεγάλο για τον πανέμορφο οικισμό της Πάρου.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΥ.

23781961_2052003031710957_1095781509_n.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares