Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2018 23:19

Το βέτο και η "πλάτη" του Βάβουλα

Το ...βέτο που άσκησε μερίδα παικτών στην διοίκηση του Πανναξιακού να βρεθεί άμεσα προπονητής στο τμήμα μπάσκετ φαίνεται πως έβαλε στην "πρίζα" τους διοικούντες τον σύλλογο.

Το ναυάγιο της περίπτωσης του Κουκουζέλη λόγω της δημοσίευσης του SportCyclades, που ...πόνεσε ορισμένους, έφερε τους ανθρώπους του σωματείου να στραφούν στην γνωστή λύση Τάσου Βάβουλα.

Ο έμπειρος γυμναστής το τελευταίο διάστημα δέχεται αρκετές πιέσεις να επιστρέψει στον πάγκο των "κυανοκίτρινων", ωστόσο δεν φαίνεται διατεθειμένος να συμφωνήσει. Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις και το ...πάθημα της περσινής σεζόν έχουν προβληματίσει τον Βάβουλα.

Για να πούμε όμως και τα πράγματα με το όνομά τους, η περίπτωση Βάβουλα δεν είναι αρεστή σε πολλούς. Αλλά εδώ που τα λέμε ούτε και του Παπαβασιλείου, ο οποίος ναι μεν προσπαθεί, αλλά ήδη έχει αποκτήσει αντιπάθειες με την συμπεριφορά του.

Ο χρόνος τρέχει, το επικείμενο ντέρμπι με τον ΑΠΑΣ έρχεται και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι θα γίνει.

Ούτε η διοίκηση, ούτε οι ίδιοι οι παίκτες, αφού αναπάντητη παραμένει η ερώτηση "τι πρόκειται να γίνει αν η ομάδα τερματίσει πρώτη;"... Δεν αποκλείεται μάλιστα μετά και το δημοσίευμα του SportCyclades να μην προχωρήσει και η περίπτωση Βάβουλα και τότε αναμένονται εξελίξεις, αντιδράσεις και αποχωρήσεις!!!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares