Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 17:58

Έπιασε δουλειά ο Τάσος Βάβουλας και οι παίκτες του

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αναταράξεων στον πάγκο του, ο Πανναξιακός δείχνει να μπαίνει σε ήρεμο λιμάνι με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τάσο Βάβουλα, ο οποίος έλαβε τις απαραίτητες δεσμεύσεις και είπε το ναι, επιστρέφοντας στον πάγκο της ομάδας της Νάξου.

Μάλιστα, ο έμπειρος κόουτς προπόνησε για πρώτη φορά τους παίκτες της ομάδας, παρουσία και του προέδρου Γιώργου Ποτικιάν, ο οποίος μίλησε στους παίκτες ξεκαθαρίζοντας το πλάνο που θα ακολουθηθεί στο νέο αυτό ξεκίνημα.

26905783_2013488175358672_536058681_o.jpg

Αναλυτικά το δημοσίευμα στο επίσημο σάιτ του συλλόγου:

Η επιστροφή του Τάσου Βάβουλα στον πάγκο του Πανναξιακού πήρε «σάρκα και οστά» στην σημερινή προπόνηση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του συλλόγου.

Παρουσία του προέδρου κ. Γιώργου Ποτικιάν και εκπροσώπων της διοίκησης του σωματείου ξεκίνησε η προπόνηση σήμερα το μεσημέρι στο ΔΑΚ Νάξου.

Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης ο κ. Ποτικιάν μίλησε στους αθλητές της ομάδας, έγιναν κάποιες απαραίτητες διευκρινήσεις και με το καλοσώρισμα του «νέου» προπονητή Τάσου Βάβουλα σε κλίμα ενότητας η προπόνηση ξεκίνησε.

Ο φυσικός αρχηγός της ομάδας, Σπύρος Μάκαρης μιλώντας εκ μέρους των αθλητών τόνισε πως οι αθλητές της ομάδας βρίσκονται εκεί διεκδικώντας την νίκη σε κάθε αγώνα και με μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα.

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares