Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 20:11

“Επιβράβευση” με μπουγέλωμα στον Αντώνη Δαχρετζή! [vid]

Οι 18 πόντοι του με δύο τρίποντα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Χανιά την περασμένη Κυριακή (25/2) “χάρισαν” στην ομάδα του στην μεγάλη νίκη με σκορ 60-69 και την διατήρησαν στην κορυφή του 2ου ομίλου του Νότου της Γ’ εθνικής.

Ο λόγος για τον Αντώνη Δαχρετζή… Η απόδοση του 30χρονου γκαρντ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του δωδέκατου ροζ φύλλου του Έσπερου Λαμίας και οι συμπαίκτες του φρόντισαν να τον “επιβραβεύσουν” με τον δικό τους τρόπο. Με ένα καλό μπουγέλωμα!!! Την ώρα μάλιστα που ο Δαχρετζής μιλούσε στην κάμερα για το ματς κόντρα στον ΑΟΚ Χανιά και τον τρόπο που η ομάδα του πήρε το πολύτιμο διπλό…

Λίγες ημέρες μετά το μπουγέλο, μίλησε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά, τόσο για την …επιβράβευση των συμπαικτών του, όσο και για την μεγάλη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του.

«Το μπουγέλο ήταν μία από τις πολλές στιγμές άφθονου γέλιου και κάλου κλίματος μεταξύ όλων των παικτών που είμαστε στην ομάδα», δήλωσε ο γκαρντ της ομάδας του νομού Φθιώτιδας και πρόσθεσε: «Στα αποδυτήρια δεν είπαμε τίποτα παραπάνω από ότι λέγαμε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις. Πως πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να δούμε το παιχνίδι αυτό σαν τελικό όπως και όλα τα επόμενα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

 28536061_2099769163601010_632712541_n.jpg

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται λένε και ο Δαχρετζής δεν αρνήθηκε να αναφερθεί και στον Πανναξιακό, με την φανέλα του οποίου την περυσινή σεζόν ανακηρύχτηκε πρώτος σκόρερ του με 320 πόντους σε 24 αγώνες, ενώ σχεδόν κάθε αγωνιστική ήταν στους πρώτους δέκα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Με τους πρώην συμπαίκτες μου έχω συχνή επαφή και μαθαίνω τα νέα της ομάδας. Σίγουρα για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας παίζει σημαντικό ρόλο οι εμπειρίες που αποκόμισε από τις δυο προηγούμενες χρονιές στην Γ´ εθνική και στόχος τους πιστεύω είναι να το διασκεδάσουν και χωρίς άγχος να φτάσουν όσο ψηλότερα μπορούν».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares