Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 23:27

Στο final four οι Άνδρες του ΑΟ Ερμούπολης

Νίκη που τους έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος πέτυχαν οι άνδρες του Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ , καθώς κέρδισαν την ομάδα του Τ.Α.Κ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑ με σκορ 69-59.

Όλη η χρονιά παιζόταν σε ένα ματς, οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη και το έδειχναν σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας. Από την πρώτη φάση του αγώνα οι θεατές που γέμισαν το ΑΚΔΕ ήξεραν ότι θα δουν ένα πραγματικό ντέρμπι και οι ομάδες τους δικαίωσαν.

Αν και στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού η Συριανή ομάδα βρισκόταν μπροστά στο σκορ, η σκληροτράχηλη ομάδα του ΤΑΚ Περιστεριώνα έβρισκε τον τρόπο να την πλησιάζει σε απόσταση  αναπνοής και κάποιες φορές να ισοφαρίζει .

Μέχρι και τα τελευταία λεπτά της τέταρτης περιόδου κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τον νικητή. Σε αυτό το σημείο όμως η γηπεδούχος ομάδα φάνηκε πολύ ψύχραιμη και με κάποια μεγάλα σουτ πήρε μια μικρή διαφορά , την οποία και κράτησε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Τώρα ο Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ μαζί με τον Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ θα διασταυρωθούν με τις δύο ομάδες του άλλου ομίλου για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος.  

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους αθλητές και των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν!

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ Α(22-20), Β(15-16), Γ(18-10), Δ(14-13).

Α.Ο.ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Μαύρος Α.): Ρουμελιώτης Θ.,Τάκος Δ. ,Παρμαξίδης Ν.29(5), Γαβιώτης Η.6, Χαλκιόπουλος Μ.14, Καραμολέγκος Λ.12(2), Φρέρης Ι., Τομαής Φ., Αληφραγκής Θ.2, Κατσαμάγκος Π., Αληφραγκής Δ.6, Γάδ Υ.

Τ.Α.Κ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Ξενόπουλος Α.): Ρουγγέρης Α.13(1), Μπινιάκου Μ.7(1), Στρούμπος  Δ.5, Καμπέρι Ι., Οικονομίδης Κ.11(3), Ξενόπουλος Α.11, Τσακίρης Ν.7(2), Ξενόπουλος Ι.3(1), Πετρόπουλος Γ.,Δελατόλας Φ.2.

ΑΟ Ερμούπολης

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares