Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 01:52

Τρελά πανηγύρια στην Πάρο, τρίτες οι κορασίδες του ΑΟΠ!

Μεγάλη ημέρα περηφάνιας για την Πάρο και το τοπικό μπάσκετ το Σάββατο 17 Μαρτίου, μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης του ΑΟ Πάρου στο φάιναλ φορ των κορασίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων που διεξήχθη στο κλειστό της Μάρπησσας.

Οι νεαρές παίκτριες του Σταύρου Βλάχου γέμισαν περηφάνια όλους στο κυκλαδίτικο νησί, οι οποίες μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα κόντρα στην ΑΕ Σαντορίνης (38-30) ξέσπασαν σε τρελά πανηγύρια τόσο εντός, όσο κι εκτός του γηπέδου.

29342464_2109331872644739_2436946701240500224_o.jpg

Έξω από το κλειστό, τις περίμενε ο δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος, ο οποίος εν μέσω θερμών πανηγυριών με φωνές, συνθήματα και καπνογόνα, αφού πρώτα συνεχάρη κάθε μία παίκτρια ξεχωριστά στη συνέχεια σχολίασε στο προσωπικό του προφίλ στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

«Μπράβο στα κορίτσια!!! Μας έκαναν όλους περήφανους!!! Μπράβο στην προπονητική ομάδα, τα στελέχη και τους γονείς που είναι πάντα δίπλα τους, αρωγοί και συμπαραστάτες στις προσπάθειές τους. Είμαι βέβαιος ότι η σημερινή συμμετοχή σας στο final four Κορασίδων και η επιτυχημένη πορεία σας, είναι μόνο η αρχή και ότι στο μέλλον θα μας χαρίσετε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Συγχαρητήρια και θα είμαι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε».

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια του ΑΟΠ και στον προπονητή τους που δείχνουν ότι το νησιώτικο μπάσκετ στηριζόμενο στη σκληρή δουλειά και στην ομαδική προσπάθεια, βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία σε δύσκολους καιρούς για τον ελληνικό αθλητισμό και για την ελληνική κοινωνία, πόσο μάλιστα στην επαρχία…

Πολλά μπράβο λοιπόν, στον Σταύρο Βλάχο, στην Βασιλική, την Φιλιώ, την Χαρά, την Δήμητρα, την Τάνια, την Αρσενία, την Φλώρα, την Αλεξάνρα, την Διονυσία, την Αγγελική και σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας αυτής που κρατούν ζωντανό το μπάσκετ στην Πάρο.

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares