Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 19:30

ΑΟ Μυκόνου – ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” πράξη πρώτη…

Σε λιγότερο από 24 ώρες θα ξεκινήσουν οι αγώνες της ημιτελικής φάσης της ΕΣΚ Κυκλάδων στην κατηγορία των ανδρών.

Πρώτοι στην μάχη ρίχνονται το Σάββατο 14 Απριλίου στις 6μ.μ. ο πρωτοπόρος του Α’ ομίλου, ο ΑΟ Μυκόνου εναντίον του δεύτερου του Β’ ομίλου, του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” στο κλειστό γυμναστήριο της Τήνου “Τήνια 1895”.

Οι δύο κυκλαδίτικες ομάδες θα παλέψουν για την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζονται για να τους δώσει το εισιτήριο στην τελική φάση του θεσμού, εκεί που θα βρουν απέναντί τους τον νικητή (στις 2 νίκες) του άλλου ζευγαριού ανάμεσα στον Πανναξιακό και τον ΑΟ Ερμούπολης.

Το σαββατιάτικο παιχνίδι ξυπνάει μνήμες από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις της περυσινής περιόδου, με τελικό νικητή και πρωταθλητή των Κυκλάδων τον ΑΠΑΣ. Στο πρώτο ματς που διεξήχθη στο ΔΑΚ Νάξου, οι Απεραθείτες είχαν κερδίσει με σκορ 50-46, ενώ στο δεύτερο ηττήθηκαν με σκορ 50-48 και έτσι κατέκτησαν τον τίτλο. Φέτος τα πράγματα, όμως, είναι διαφορετικά… Δύο όμιλοι με διεξαγωγή πλέι oφ αυτή τη φορά.

Πλήρης θα παραταχθεί ο ΑΟ Μυκόνου στο πρώτο παιχνίδι με τον ΑΠΑΣ για την ημιτελική φάση. Παρά το γεγονός πως οι Μυκονιάτες ως γηπεδούχοι δεν αγωνίζονται στην φυσική τους έδρα, αλλά στην Τήνο, ο προπονητής των “κυανόλευκων” Γιώργος Σκόρδος όπως δήλωσε στο “SportCyclades” θεωρεί πως «η σειρά των αγώνων με τα Φανάρια είναι το βραβείο για τους αθλητές μας για την καλή πορεία που είχε η ομάδα μέχρι τώρα. Με τη λογική αυτή θα δοθεί η ευκαιρία στους παίχτες μας να παίξουν ακόμη δύο, ή τρία αν χρειαστεί ματς και να χαρούν το μπάσκετ που τόσο αγαπούν . Αν είχαμε παίξει έστω κ ένα ματς στην έδρα μας θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε και να διαπιστώσουμε τις πιθανές δυσκολίες της ουδέτερης έδρας».

Με τον Δημήτρη Χουζούρη στην σύνθεσή του, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής που του επιβλήθηκε για την κράτηση του δελτίου του στο ματς της προτελευταίας αγωνιστικής με την ΑΕΣ στην Σαντορίνη, θα παραταχθεί ο ΑΠΑΣ. Ο τεχνικός των “ορεινών”, o Θοδωρής Μάμμος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα κι όπως ο ίδιος δηλώνει στο “SportCyclades”: «Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος, μπορούμε να φύγουμε νικητές από την Τήνο».

Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Άγγελος Σαμοθράκης και Ηλίας Δαγκλής.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares