Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 17:34

Είπε “αντίο” με ψηλά το κεφάλι από την Αθήνα ο Περιστεριώνας Τήνου!

Ο πρωταθλητής Κυκλάδων, ο Περιστεριώνας Τήνου δεν ήρθε στην Αθήνα για τουρισμό… Οι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ στις κατηγορίες παίδων και κορασίδων μπορεί να μην ήταν με το μέρος τους, όμως, αυτό δεν πτόησε κανέναν από την οικογένεια του συλλόγου.

Άπαντες, αγόρια και κορίτσια υπό την καθοδήγηση του Παναγιώτη Σιώτη και την συμπαράσταση των οπαδών του που βρέθηκαν στην πρωτεύουσα από το νησί των Κυκλάδων είτε αυθημερόν, είτε ολόκληρο το πενθήμερο, πάλεψαν όλα τα παιχνίδια, προκειμένου να ολοκληρωθεί με ψηλά το κεφάλι αυτό το υπέροχο ταξίδι. Και τα κατάφεραν στο έπακρον…

peristerionashdjskdjh.jpg

Και στις πέντε αναμετρήσεις του κάθε τμήματος, δέκα στο σύνολο, οι αθλητές και οι αθλήτριες του Περιστεριώνα έδειξαν μαχητικότητα, σεβασμό προς κάθε αντίπαλο και πάνω από όλα πως επιτελείται πολύ καλό έργο στο νησί της Μεγαλόχαρης στο άθλημα του μπάσκετ. Σε αυτό βέβαια, πέραν του προέδρου του σωματείου, του Παναγιώτη Μπουζαλάκου και των υπόλοιπων μελών του ΔΣ έχουν συμβάλει και οι προπονητές, ο Αντώνης Βιδάλης και Παναγιώτης Σιώτης και τους αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια.

Στις τελευταίες αναμετρήσεις επί αθηναϊκού εδάφους που διεξήχθησαν την Κυριακή 15 Απριλίου σε Περιστέρι και Μετς, οι παίδες ηττήθηκαν από τον Αίολο Μυτιλήνης με σκορ 63-42, ενώ οι κορασίδες διά περιπάτου κέρδισαν τον Διαγόρα Ραχών Ικαρίας με σκορ 50-11.

Αναφορικά με το θέμα που έθιξε χθες το “SportCyclades” και συγκίνησε αρκετό κόσμο κι έχει να κάνει με την κατάσταση της υγείας του γιου του προπονητή του Περιστεριώνα Αντώνη Βιδάλη, του μικρού Νικόλα, οι εξετάσεις που υποβλήθηκε βγήκαν πεντακάθαρες. Γονείς και Νικόλας, ωστόσο, θα παραμείνουν στην Αθήνα για μία σειρά νέων εξετάσεων που πρέπει να γίνουν στο μικρό αγόρι και ευχή όλων μας να επιστρέψουν σύντομα στην Τήνο και στο σπίτι τους υγιείς.

ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ Η ΜΠΑΛΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ…

Το 1993 ο τότε προπονητής του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού Ίβιτσα Όσιμ σε αγώνα εναντίον του Ηρακλή Θεσσαλονίκης παρότι η ομάδα του είχε κερδίσει, αποκάλεσε την μπάλα …κάπως. Μία ατάκα που θυμούνται ακόμη και σήμερα οι πιο πολλοί του χώρου και μη!

Εμείς πιο κόσμια, μπορούμε να την αποκαλέσουμε λυσσασμένη… Κάπως έτσι θα πρέπει να την αποκαλούν και οι παίδες του Περιστεριώνα, αφού στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής του Γ’ ομίλου για την Β’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος κόντρα στον Αίολο Μυτιλήνης είδαν αρκετές φορές την μπάλα να “γλύφει” την στεφάνη και να μην αναπαύεται στο διχτάκι. Βέβαια, όπως λέει και ο

Αντώνης Βιδάλης «η μπάλα δεν είναι μακαρονάδα να την βάλεις κάτω να την φας, θέλει προσπάθεια για να την βάλεις στο καλάθι»…

ped_per_1uytrge.jpg

Το τελικό 63-42 που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 15 Απριλίου αδικεί τους πρωταθλητές Κυκλάδων, οι οποίοι για ακόμη μία αναμέτρηση έδειξαν μαχητικότητα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο κυνηγώντας όλες τις φάσεις. Αν και στο πρώτο δεκάλεπτο η πίεση των παικτών του Αιόλου απέδωσε καρπούς η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Μάριος Μπινιάκου πήρε στην πλάτη του τον Περιστεριώνα και με συνεχόμενους πόντους του τον έφερε κοντά στο σκορ. Όταν στο τρίτο δεκάλεπτο η διαφορά έφτασε τους 5 (40-35), όλοι πίστεψαν στην ανατροπή…

Εκεί, όμως, οι βεβιασμένες επιθέσεις και το μη καθαρό μυαλό αποδιοργάνωσε τους παίκτες του Παναγιώτη Σιώτη, με τους τυπικά γηπεδούχους να το εκμεταλλεύονται στο έπακρον και να ξεφεύγουν στο σκορ χάρη στην εκπληκτική ημέρα που βρέθηκε ο Γιαννίκος σημειώνοντας 18 πόντους. Το τελικό σκορ βρήκε αγκαλιασμένους νικητές και ηττημένους με τους πρωταθλητές Κυκλάδων να αποχαιρετούν το πανελλήνιο πρωτάθλημα με απολογισμό δύο νίκες και τρεις ήττες.

ped_per_2oiuyjhy.jpg

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σιδερής, Σκουλαρίκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-6, 31-21 (ημίχρονο), 47-35, 63-42.

ΑΙΟΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Γιαννίκος): Πανάγος 10 (2), Ζερβάκης, Πέρος 10 (1), Τσίκλος, Μισαηλίδης 3, Γιαννίκος 18 (2), Λημναίος 10, Λαμπρινίδης, Κουτσκούδης, Χατζηγιάννης, Συνοδινός 12, Δουμούζης.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ (Σιώτης): Χατζίρης, Μπινιάκου 17 (2), Παγανέλης 7, Κορνάρος, Σπέντζαρης, Χαρικιόπουλος, Τριαντάφυλλος 2, Τσουλάι, Μαρκουίζος 6, Πετρόπουλος 10, Μπον, Τζες.

ΣΑΝ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Με άνετη νίκη επί του Διαγόρα Ραχών Ικαρίας (11-50) στο κλειστό του Μετς ολοκλήρωσαν οι κορασίδες του Περιστεριώνα την Β’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος με απολογισμό δύο νίκες και τρεις ήττες. Οι πρωταθλήτριες Κυκλάδων δεν είχαν κανένα πρόβλημα απέναντι στις αντίπαλές τους και ο Παναγιώτης Σιώτης είχε την ευκαιρία να ρίξει στην μάχη όλες τις παίκτριες που είχε στην διάθεσή σου και να τον δικαιώσουν, αφού σχεδόν όλες σκόραραν.

per_koras.jpg

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αργυρούδης, Κουλής.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 0-16, 1-30 (ημίχρονο), 5-39, 11-50.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΑΧΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ (Χαϊντούτης): Χαϊντούτη, Καρούτσου 2, Κουκή, Χαϊντούρη, Λομβαρδά, Τσαντίρη, Γεωργίου 2, Καλλιμογιάννη, Καριμάλη, Καράφτη 2, Τσαντίρη 5, Κολούτσου.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ (Σιώτης): Μπρουντζάκη 3 (1), Πολυκανδριώτη 11 (1), Παλαμάρη 6, Λούβαρη Ε. 2, Βιδάλη 3 (1), Λούβαρη Μ. 2, Φωσκόλου 8, Βοϊνά, Τριανταφύλλου 3, Πετροπούλου 2, Δελώτη 4, Πλυτά 6

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares