Σάββατο, 28 Απριλίου 2018 21:01

Μεγάλο “διπλό” στη Νάξο ο ΑΟ Μυκόνου, ισοφάρισε σε 1-1 τον ΑΠΑΣ

Μόνο για …τουρισμό δεν πήγε στην Νάξο ο ΑΟ Μυκόνου. Αν και με οκτώ παίκτες στην σύνθεσή του και τον προπονητή του, τον Γιώργο Σκόρδο να βρίσκεται στην Τήνο με την εφηβική ομάδα για το τουρνουά του Περιστεριώνα, οι Μυκονιάτες “απέδρασαν” με το μεγάλο διπλό από το ΔΑΚ Νάξου κερδίζοντας τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” με σκορ 49-67 και ισοφάρισαν την σειρά σε 1-1 (σ.σ. ο νικητής βγαίνει στις δύο νίκες με εναλλαγές στις έδρες).

apas_2.jpg

Πλέον όλα θα ξεκαθαρίσουν την επόμενη εβδομάδα στο τρίτο και τελευταίο ματς ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, όπου ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση της ΕΣΚ Κυκλάδων, εκεί που ήδη τον περιμένει ο Πανναξιακός και οι παίκτες του Τάσου Βάβουλα που έχουν προκριθεί από την περασμένη εβδομάδα μετά το 2-0 επί του ΑΟ Ερμούπολης.

apas_1.jpg

Εκτός, όμως, του Γιώργου Σκόρδου και ο Θοδωρής Μάμμος δεν καθόταν στον πάγκο των Απεραθειτών. Η αρμόδια επιτροπή της Ένωσης τιμώρησαν τον Θεσσαλό τεχνικό με τέσσερις (!) μήνες για εξύβριση διαιτητών και λοιπών μελών στο φάιναλ φορ των παίδων που διεξήχθη τον περασμένο μήνα στην Σαντορίνη.

Η τιμωρία αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί …βαριά, αφού πρόκειται για αγωνιστική τιμωρία. Δηλαδή, οι τέσσερις μήνες που του επιβλήθηκαν ισχύουν όσο διαρκέσει το φετινό πρωτάθλημα κι αν και εφόσον ο ΑΠΑΣ δεν προκριθεί στον τελικό θα συνεχιστεί από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της επόμενης σεζόν και σε οποιοδήποτε αγωνιστικό τμήμα είναι υπεύθυνος ο Μάμμος…

mammos.jpg

Εκμεταλλευόμενοι στο έπακρον την παρουσία του Μάμμου στην εξέδρα, όπου έδινε τις οδηγίες του τηλεφωνικώς κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, ή των τάιμ άουτ παίζοντας το …χαλασμένο τηλέφωνο, οι Μυκονιάτες προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 4-14 με τους γηπεδούχους να έχουν σκοράρει μόνο με τέσσερις βολές του Νίκου Χάρου.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και αύξησαν την διαφορά στους +22 (11-33), με πρωταγωνιστές τους Σαχά, Μπέλλη και Βασίλιεβ.

Με ένα δυνατό come back, όμως, οι Ναξιώτες πλησίασαν στους -4 (34-38) στο 27, αλλά μέχρι εκεί. Κάποια μεγάλα καλάθια του Πατσάνη που εξέπληξε τους πάντες με την απόδοσή του, δεν τους άφησαν περιθώριο να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο κι έτσι το τελικό 49-67 ήρθε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους Μυκονιάτες, οι οποίοι όπως έγραψαν στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

 

mikon_1.png

Όπως αναφέρει και το φύλλο αγώνα: «Λόγω καθυστέρησης του πλοίου από τη Μύκονο, ο αγώνας ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση, 11:55 π.μ. αντί 11:30 π.μ.». Πλέον η σειρά όπως προαναφέραμε μεταφέρεται σε τρίτο και τελευταίο παιχνίδι, το οποίο εκτός απροόπτου θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο της Τήνου “Τήνια 1895”.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαδημητρόπουλος, Σαμοθράκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 4-17, 18-34 (ημίχρονο), 39-48, 49-67.

ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” (Γ. Αθανασιάδης): Μαργαρίτης 2, Κιόσκου, Βενιέρης, Χουζούρης, Προμπονάς 7 (1), Αθανασιάδης 2, Ζευγώλης, Χάρος 30 (1), Γιαμούρης, Βουτυρόπουλος 6, Κώτσος, Μελάς 2.

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Π. Βασίλιεβ): Πατσάνης 16 (1), Βίγκου, Γκαραγκούνης 2, Σαχάς Ι. 18 (2), Κουτσούκος, Βασίλιεβ 19 (2), Κέφης 2, Μπέλλης 10 (1).

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares