Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 10:38

Μία μεγάλη αγκαλιά για τον Δημήτρη!

Οι ακαδημίες του Άρη Σύρου και τα Δημοτικά Σχολεία του νησιού ένωσαν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν τον Δημήτρη.

Το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στον συμπολίτη μας Δημήτρη, προκειμένου να συνεχίσει να αγωνίζεται για να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, έστειλαν οι ακαδημίες του Άρη Σύρου και τα Δημοτικά Σχολεία του νησιού!

Ένα ξεχωριστό τουρνουά μπάσκετ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο "Δημήτριος Βικέλας" της Σύρου. Τα παιδιά των ακαδημιών του Άρη και μαθητές από τα Δημοτικά Σχολεία του νησιού έβαλαν πολλά καλάθια... ανθρωπιάς.

Τα παιδιά αγωνίστηκαν για ιερό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα από τις εισπράξεις διατέθηκαν για την ενίσχυση του Δημήτρη στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει να επανέλθει κοντά μας δυνατός. Η ανταπόκριση των σχολείων στο κάλεσμα του Άρη Σύρου ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, με τα παιδιά να διασκεδάζουν παίζοντας μπάσκετ, βοηθώντας παράλληλα έναν συμπολίτη μας.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων πραγματοποιήθηκε κλήρωση, όπου ένα τυχερό παιδί κέρδισε μία ετήσια συνδρομή για τις ακαδημίες του Άρη Σύρου και άλλα τρία κέρδισαν δύο μπάλες και μία μπλούζα. Παρούσα στο γήπεδο και η αδελφή του Δημήτρη, Καίτη, η οποία ευχαρίστησε τους διοργανωτές και ιδιαίτερα τα παιδιά γι' αυτή την πρωτοβουλία.

Στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης πολύτιμη υπήρξε η συνεισφορά των καταστημάτων 4all και Olympic Club, καθώς και της Νοσηλευτικής Σύρου που ανέλαβε αφιλοκερδώς την ιατρική κάλυψη της εκδήλωσης.

Άρης Σύρου

akadimies-aris-dimotika-sxoleia-dimitris3.jpg

aris-xorigoi-ekdilwsi-dimitris.jpg

akadimies-aris-dimotika-sxoleia-dimitris1.jpg 

akadimies-aris-dimotika-sxoleia-dimitris2.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares