Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018 21:45

Γεμίζουν από εμπειρίες οι “μικροί” του Περιστεριώνα Τήνου…

Στην πρωτεύουσα του νομού Κυκλάδων, την Σύρο βρέθηκε την Τετάρτη 23 Μαΐου η αποστολή του Περιστεριώνα.

Αγόρια γεννηθέντα το 2006 και μικρότερα ταξίδεψαν με την συνοδεία του προπονητή τους, του Αντώνη Βιδάλη και των γονιών τους στο κυκλαδίτικο νησί, προκειμένου να δώσουν φιλικά παιχνίδια με τον ΑΟ Ερμούπολης.

fghfghk.jpg

Οι νεαροί αθλητές της ομάδας της Τήνου έπαιξαν, χάρηκαν το αγαπημένο τους άθλημα και αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες στους τρεις αγώνες που έδωσαν. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η επίσημη σελίδα του Περιστεριώνα στο διαδίκτυο:

fgh.jpg

«…Το φίλαθλο πνεύμα όλων των παιδιών και η διάθεση για συμμετοχή και προσπάθεια για μια ακόμη φορά τους ανέδειξε όλους νικητές. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για όσο το δυνατόν περισσότερα φιλικά και συλλογή παραστάσεων και εμπειριών…

06_hhjk2.jpg

…Κάθε βδομάδα η ομάδα μας προσπαθεί με φιλικά όλων των ηλικιών να αυξήσει την παρακίνηση των νεαρών αθλητών και αθλητριών και γι αυτό το λόγο οργανώνει συνεχώς φιλικούς αγώνες!!! Ευχαριστούμε τα σωματεία που ανταποκρίνονται στις προτάσεις προσπαθώντας όλοι μαζί να ανεβάσουμε το επίπεδο του μπάσκετ στον δύσκολο θαλασσινό νομό των Κυκλάδων που πραγματικά τα ταξίδια είναι πολύ επιβαρυντικά από οικονομικής απόψεως!!!»

4445h.jpg

5567r.jpg

eoufbed.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares