Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018 23:52

Κρίσιμη γενική συνέλευση και εκλογές στην ΕΣΚ Κυκλάδων

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΣΚ Κυκλάδων ενημερώνει ότι την Κυριακή 10 Ιουνίου, στο νησί της Πάρου θα διεξαχθεί γενική συνέλευση και παράλληλα εκλογές, καθώς έχουμε παραίτηση του παρόντος Δ.Σ.

Είναι ξεκάθαρο ότι η  πρωτοβουλία των σωματείων  και ειδικότερα συγκεκριμένων ανθρώπων που υπηρετούν το μπάσκετ στις Κυκλάδες είναι αυτό που κρατά το άθλημα σε ένα σχετικά καλό επίπεδο.

Η ΕΣΚ Κυκλάδων που έχει περιοριστεί περισσότερο σε ρόλο οργανωτή έχει συσσωρεύσει αρκετά παράπονα τα οποία αναμένεται να συζητηθούν στην Πάρο, όπως και ο τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της επόμενης σεζόν.

Παράπονα όμως δεν υπάρχουν μόνο στο οργανωτικό κομμάτι, όπου διέρρευσε ότι ακόμη και μετάλλια ζητήθηκε να αγοραστούν από σωματείο για final four. Πολλές διαμαρτυρίες έχουν προκύψει και στο πειθαρχικό κομμάτι και συγκεκριμένα σε ποινές που επιβλήθηκαν, αφού αυτές χαρακτηρίστηκαν από πολλούς το λιγότερο μεροληπτικές.

 Η σχετική ανακοίνωση της ΕΣΚ Κυκλάδων:

«Την Κυριακή 10 ιουνιου θα λάβει χώρα στην Παρό η γενικής συνέλευση της Ένωσης Σωματειων Καλαθοσφαίρισης Κυκλαδων στα πλαίσια της οποίας θα διεξαχθούν και εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου (λόγω παραιτήσεως μελών του τρέχοντος). Στην εν λόγω γενική συνέλευση θα συζητηθούν κρισιμα θέματα αφοροντα τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων και των final 4 της νέας σαιζόν καθώς και θέματα γενικότερης φιλοσοφίας πειθαρχικών ποινών αλλά και θέματα προαγωγής και ανάπτυξης του αθλήματος. Με σχετικό ανακοινωθέν θα ενημερωθειτε για τις αποφάσεις του ανώτατου οργανου της ΕΣΚΚ».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares