Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 12:12

Πολύτιμες εμπειρίες για τα ''προμίνι'' του Άρη Σύρου και του Περιστεριώνα

Οι Κυκλάδες συνεχίζουν να παίζουν μπάσκετ έστω και με πρωτοβουλία των ίδιων των σωματείων που θέλουν να δώσουν διάρκεια στους αγώνες που έχουν να κάνουν κυρίως με τα αναπτυξιακά τμήματα.

Μία τέτοια συνάντηση ήταν και αυτή μεταξύ των τμημάτων ''προμίνι'' του Άρη Σύρου και του Περιστεριώνα με τους κόουτς Δρακάκη και Βιδάλη να δίνουν στους λιλιπούτειους αθλητές χρόνο παιχνιδιού και παράλληλα την ευκαιρία να συλλέξουν πολύτιμες εμπειρίες.

Η σχετική ανακοίνωση του Άρη Σύρου:

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου, στο κλειστό γυμναστήριο "Δημήτριος Βικέλας", το τμήμα προμίνι αγοριών των ακαδημιών του Άρη Σύρου φιλοξένησε το αντίστοιχο τμήμα του Περιστεριώνα Τήνου για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα.

Οι μικροί αθλητές του κόουτς Μάριου Δρακάκη χάρηκαν το αγαπημένο τους άθλημα και αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον, ξεδιπλώνοντας μέσα στο παρκέ το ταλέντο τους και δείχνοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στην ακαδημία του συλλόγου.

Η προσπάθεια για την διεξαγωγή όσο περισσότερων φιλικών αγώνων συνεχίζεται, προκειμένου τα παιδιά να αποκτούν αγωνιστικές παραστάσεις και εμπειρία για το μέλλον.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares