Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 19:43

Στον 2ο όμιλο της Γ’ εθνικής ο νικητής των μπαράζ…

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Ιουνίου στα γραφεία της ΕΟΚ η κλήρωση για την ανακατανομή των σωματείων ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ στους δύο ομίλους Νότου της Γ’ εθνικής κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Αναλυτικά ο 2ος όμιλος, στον οποίο θα συμμετέχει και ο πρώτος της κατάταξης που μέσω των αγώνων μπαράζ που θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα (20-24/6) στο κλειστό γυμναστήριο “Ανδρέας Παπανδρέου” θα πάρει το εισιτήριο για τις εθνικές κατηγορίες.

2ος Όμιλος

1. ΓΣ Ερμής Σχηματαρίου
2. ΑΣ Λοκρός Αταλάντης
3. ΟΦΗ
4. Βούρειος ΑΟΛ
5. ΑΕΕ Παναγίτσας
6. Δειλινό ΑΟ
7. ΑΣ Άρης Θήβας
8. 1ος Ειδικού Πρωταθλήματος
9. ΑΕ Ένωση Ιλίου
10. ΚΑΠ Αγίας Παρασκευής
11. ΑΟ Ίκαρος Ν. Σμύρνης
12. ΚΑΟ Μελισσίων
13. ΓΣ Κορωπίου
14. ΕΦΑΟ Ζωγράφου

Θυμίζουμε πως στο ειδικό αυτό πρωτάθλημα συμμετέχουν οι πρωταθλητές Αιγαίου και οι πέντε μονομάχοι είναι οι εξής: Ο πρωταθλητής της ΕΣΚ Κυκλάδων ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” Νάξου, η πρωταθλήτρια της ΤΕ Δωδεκανήσων Καλλιθέα Ρόδου, η πρωταθλήτρια της ΤΕ Λέσβου Παπάδος Γέρας, ο πρωταθλητής της ΤΕ Χίου ΦΟ Βροντάδος Χίου και η πρωταθλήτρια της ΤΕ Σάμου ΑΕ Καρλοβάσου.

Για τους …άτυχους που δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στο Περιστέρι η ΕΟΚ φαίνεται πως τους σκέφτηκε, αφού το διοικητικό της συμβούλιο ενέκρινε την χορήγηση άδειας στην ιστοσελίδα telesport.gr για την διαδικτυακή κάλυψη των αγώνων του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου 2ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής ανδρών. 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares