Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 17:45

Kalinić: Γουστάρω αυτό που κάνει ο Πρίντεζης, τα λέμε Σύρο! (Vid)

Για τρίτο συνεχές καλοκαίρι το LG AegeanBall Festival θα γεμίσει την ιστορική Πλατεία Μιαούλη με τα μεγαλύτερα ονόματα του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ!

Ο τρις Πρωταθλητής Τουρκίας, Nikola Kalinić, θα είναι ο φετινός ξεχωριστός καλεσμένος μας, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την παγκόσμια απήχηση και αναγνώριση που έχει το κορυφαίο 3×3 Τουρνουά της Ελλάδας και στη διεθνή αθλητική σκηνή!

Το LG AegeanBall Festival συνεχίζει την… παράδοση και μετά τον Πρωταθλητή Ευρώπης με την Fenerbahçe, Bogdan Bogdanovic, θα υποδεχθεί τον επίσης Σέρβο παίκτη της Πρωταθλήτριας Τουρκίας 2018, Nikola Kalinić! Ο forward της Πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2017 έχει κατακτήσει, ακόμη, το Αργυρό Μετάλλιο στο Mundobasket του 2014 και το Αργυρό Μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 με την Εθνική Σερβίας.

Ο Nikola Kalinić ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο 3ο LG AegeanBall Festival από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Γεια σε όλους! Είμαι χαρούμενος που ανακοινώνω τη συμμετοχή μου στο Τουρνουά LG AegeanBall Festival. Έχω δει τι έχει κάνει ο Γιώργος Πρίντεζης τα προηγούμενα χρόνια και είμαι ενθουσιασμένος που θα συμμετέχω και εγώ στο Φεστιβάλ. Θέλω να ευχαριστηθώ αυτή την εμπειρία! Το Τουρνουά συμβάλει στην τοπική κοινωνία και θέλω και εγώ να είμαι μέρος αυτού. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για καλάθια και διασκέδαση! Τα λέμε όλοι εκεί! Καλησπέρα!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares