Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018 23:29

Διακρίσεων συνέχεια για τον Περιστεριώνα Τήνου!

Ακόμη μία διάκριση για τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής του Περιστεριώνα! Ο Ολυμπιακός Πειραιώς και ο προπονητής του εφηβικού τμήματος των “ερυθρόλευκων”, ο Γιάννης Χρυσανθόπουλος προσέφερε δύο δωρεάν συμμετοχές στην ομάδα της Τήνου, ως ανταπόδοση για τη φιλοξενία στο τουρνουά που διεξήχθη το σαββατοκύριακο (28,29 Απριλίου) στο νησί της Μεγαλόχαρης, για τη συμμετοχή ενός αθλητή και μιας αθλήτριας για το καλοκαιρινό camp που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας από 18 έως 22 Ιουνίου.

Κατόπιν συνεννόησης και εισήγησης των προπονητών του Περιστεριώνα, κρίθηκε με αγωνιστικά και μόνο κριτήρια στο camp αυτό να συμμετάσχουν ο πρωταθλητής Κυκλάδων με το παιδικό Μάριος Μπινιάκου και η πρωταθλήτρια Κυκλάδων με τις κορασίδες Ελίνα Πλυτά. Αμφότεροι αναδείχθηκαν και mvp των φάιναλ φορ της Σαντορίνης και της Πάρου αντίστοιχα, ενώ τα δύο νεαρά παιδιά του Περιστεριώνα συνόδεψε στην Αθήνα η Μαργαρίτα Βουγιουκλή.

Οι δύο εκπρόσωποι των πρωταθλητών Κυκλάδων στις παραπάνω κατηγορίες, έβγαλαν ασπροπρόσωπο τον Περιστεριώνα, αφού ο μεν Μπινιάκου αναδείχθηκε νικητής στο διαγωνισμό των layup και η ομάδα του βγήκε πρώτη στο 5 on 5 πρωτάθλημα και η δε ομάδα της Πλυτά κέρδισε επίσης την πρώτη θέση στο 3 on 3.

Η διοίκηση του συλλόγου της Τήνου μέσω του προφίλ της στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης συγχαίρει τους δύο αθλητές κι όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο Ολυμπιακό που στηρίζει την ομάδα μας και προσφέρει στα παιδιά μας νέες εμπειρίες και παραστάσεις».

per_2_4svasaf.jpg

per_3_4dsaffs.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares