Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2018 21:45

Ξεκίνημα με επίσημη συνέντευξη τύπου στο ''LG AegeanBall Festival'' [vid]

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (4/7), στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Σύρου η επίσημη Συνέντευξη Τύπου του LG AegeanBall Festival 2018, η οποία σηματοδότησε και την έναρξη του φετινού τουρνουά.

Στο πάνελ βρέθηκαν ο εμπνευστής του τουρνουά και “οικοδεσπότης” Γιώργος Πρίντεζης, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, Γιώργος Μαραγκός, η Corporate & Business Units Marketing Manager της LG Electronics Hellas, Tζώρτζια Σταυροπούλου και ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου Σύρου, Γουλιέλμος Πρίντεζης. Την εκδήλωση παρουσίασε η Υπεύθυνη Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων του LG AegeanBall Festival Μυρτώ Τσιτσιού. Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Γιώργος Μαραγκός: “Ο Γιώργος Πρίντεζης μας έκανε να βλέπουμε διαφορετικά τον αθλητισμό”

 

AegeanBall_SynenteuxiTypou2018_Maragos.jpg

Ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, Γιώργος Μαραγκός, ανέφερε αρχικά “Καλωσορίζω όλους τους καλεσμένους στο νησί μας και όλους όσους συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί και η φετινή διοργάνωση. Το LG AegeanBall Festival έχει χαρακτήρα τουριστικό, αθλητικό και γίνεται κάθε χρόνο και μεγαλύτερο. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Γιώργο Πρίντεζη, εμπνευστή αυτής της διοργάνωσης, όπως και την LG Hellas που αποτελεί μεγάλο χορηγό, την εταιρία Progame. Επίσης όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές που είναι πολλοί και πίστεψαν από αρχή και αγκάλιασαν το όραμα του Γιώργου Πρίντεζη.

Η διοργάνωση ξεπερνά τα όρια του νησιού μας καθώς άπαντες θεωρούν το LG AegeanBall Festival σημείο αναφοράς και αποτελεί την μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση του φετινού καλοκαιριού στην χώρα μας.

Η χώρα μας, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύει σε όλα τα επίπεδα, είναι σημαντικό να εμπνέεται και να συντάσσεται πίσω από αθλητές πρότυπα όπως ο Γιώργος Πρίντεζης, που έχει καταφέρει πολλά και έχει κάνει υπερήφανους τους Συριανούς και τους Έλληνες. Γι’ αυτό λάβαμε την απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο να τον τιμήσουμε με μια βράβευση που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του τουρνουά, ως πρεσβευτή της χώρας μας και της Σύρου στην Ελλάδα και το εξωτερικό αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα, όπως ενημέρωσα και το Δημοτικό Συμβούλιο, οι αθλητικές εγκαταστάσεις στη Σύρο είναι οι περισσότερες πεπαλαιωμένες και στόχος είναι να τις αναβαθμίσουμε και να τις εξωραΐσουμε…

Το ξεκίνημα έγινε από το LG AegeanBall Festival. Παραφράζοντας τη γνωστή ρήση, ενός… καλού μύρια έπονται. Πέρσι ο υφυπουργός αθλητισμού που θα είναι και φέτος μαζί μας, κ. Βασιλειάδης, διαπίστωσε πόσο σημαντικό και μεγάλο είναι το τουρνουά αυτό. Μου είπε ότι νιώθει την ανάγκη να κάνουμε κάτι για τον αθλητισμό του νησιού. Και του είπα πως θα γίνει αν φτιάξουμε το Δημοτικό Στάδιο στα Πευκάκια. Κύλησε ο χρόνος, εκπονήθηκαν οι μελέτες, βρέθηκαν τα χρήματα και φέτος σε συγχρηματοδότηση με τον Δήμο ο υφυπουργός ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει το μεγάλο αυτό έργο”.

Στη συνέχεια, επισήμανε, “Παράλληλα ενημέρωσα και τα μέλη του Δ.Σ. πως όταν ολοκληρωθεί η επισκευή της Α΄ κλειστής Αίθουσας το αθλητικού κέντρου “Δημ. Βικέλας”, πως θα μετονομαστεί σε αίθουσα Γεώργιος Πρίντεζης. Είναι μια ελάχιστη τιμή στην προσφορά αυτού του μεγάλου αθλητή και σημαντικού ανθρώπου. Γιατί σε αυτό το επίπεδο πρωταθλητισμού που αγωνίζεται, πέρα από οπαδικές αντιλήψεις, είναι ένας αθλητής που ενώνει τους φιλάθλους. Εγώ ως Παναθηναϊκός, με έχει κάνει να βλέπω διαφορετικά τα πράγματα και με έχει κάνει να συμπαθώ και τον Ολυμπιακό. Είναι ένας άνθρωπος σαν και εμάς και αποτελεί το καλύτερο πρότυπο για όλους.

Θέλω να τον ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά για τα όσα πράττει και την βοήθεια που έχει προσφέρει στην γενέτειρα του στη Σύρο. Σε ευχαριστούμε και καλώ όλους, μικρούς και μεγάλους να έρθουν και να απολαύσουν αυτή τη πανδαισία του αθλητισμού.

Γιώργος Πρίντεζης: “Τελικός προορισμός το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στη Σύρο”

AegeanBall_SynenteuxiTypou2018_Printezis-511x768.jpg

Ο “οικοδεσπότης” του τουρνουά Γιώργος Πρίντεζης σχολίασε “Ευχαριστώ τον Δήμαρχο για τα καλά του λόγια και όπως του είπα και κατ’ ιδίαν με τιμά ιδιαίτερα με τη στάση του. Για το τουρνουά δεν έχουμε να πούμε πολλά λόγια, σχετικά με τα οφέλη του τα οποία πιστεύω πως είναι πάρα πολλά για το νησί… Χαίρομαι που είμαι και πάλι εδώ, που υπάρχει μεγάλη απήχηση στον κόσμο και έρχονται όλοι για να περάσουν όμορφα και να ευχαριστηθούν το μπάσκετ. Ευχαριστώ θερμά όλους τους χορηγούς και βέβαια την LG Hellas. Επίσης, την εταιρία Progame που η συμβολή της είναι καθοριστική, καθώς αν δεν υπήρχε ίσως η διοργάνωση να μην ήταν τόσο καλή, αφού περνάνε πάρα πολλά πράγματα από τα χέρια τους. Πράγματα που δεν μπορεί να τα καταλάβει ο κόσμος, αφού υπάρχουν πάρα πολλές διαδικασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν.

Προσπαθούμε να γεμίσουμε το νησί, να περάσει καλά όλος ο κόσμος μέσω του αθλητισμού και του μπάσκετ και να απολαύσουν ένα όμορφο τουρνουά.

Η επιτυχία του LG AegeanBall Festival, δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση προσωπική δικαίωση. Ήταν μια ιδέα που όλοι την αγκάλιασαν και έφερε πολλά οφέλη σε όλο το νησί. Η εικόνα της γεμάτης πλατείας προς τα έξω με γεμίζει χαρά… Συνεχίζουμε με στόχο να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι στη Σύρο, με τελικό προορισμό το κλειστό γήπεδο μπάσκετ που θέλουμε όλοι μας πάρα πολύ και εγώ και ο Δήμαρχος. Με έσοδα που θα υπάρξουν στα επόμενα χρόνια ελπίζουμε να μπουν οι βάσεις για να γίνει αυτό το σπουδαίο έργο.

Το… κακό είναι ότι δημιουργήσαμε μεγάλες προσδοκίες από τα δύο προηγούμενα χρόνια, σε επίπεδο ονομάτων παικτών και τώρα ο κόσμος περιμένει τεράστια ονόματα, όπως τον Τζόρνταν (γέλια…) Έχουμε έναν δύο παίκτες που θα δώσουν και φέτος μια διαφορετική αύρα… Να δούμε του χρόνου τι θα κάνουμε…”.

Τζώρτζια Σταυροπούλου: “Η LG Hellas υπερήφανη για αυτή τη συνεργασία”

AegeanBall_SynenteuxiTypou2018_Stavropouloy-511x768.jpg

Η Corporate & Business Units Marketing Manager της LG Electronics Hellas, Tζώρτζια Σταυροπούλου, είπε: “Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι που για τρίτη χρονιά έχουμε αυτή τη συνεργασία με τον σπουδαία αθλητή Γιώργο Πρίντεζη. Είναι μια διοργάνωση που μας επιτρέπει να αναδείξουμε αξίες του αθλητισμού και του κοινωνικού χαρακτήρα της εταιρίας. Είναι σημαντικό να συμμετέχουμε κάπου όπου βοηθάμε και την κοινωνία μας.

Γι’ αυτό φέτος καταφέραμε να ενισχύσουμε την παρουσία και τον πρόγραμμα μας, με το “LG αθλητές του αύριο”. Στη διοργάνωση προσφέρουμε δωρεάν τη συμμετοχή στους εφήβους, έτσι ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και να γνωρίσουν και να μιλήσουν με τον Γιώργο Πρίντεζη, μαθαίνοντας πράγματα γύρω από τον αθλητισμό.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία και θα είμαστε εδώ για να στηρίζουμε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση”.

Γουλιέλμος Πρίντεζης: “Ξεπέρασε τα όρια της Σύρου…”

AegeanBall_SynenteuxiTypou2018_Goulielmos_Printezis.jpg

Ο Γουλιέλμος Πρίντεζης, εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου Σύρου είπε: “Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που προβάλουμε τις αρχές του αθλητισμού στα νέα παιδιά. Στόχος μας είναι να περάσουμε καλά… Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς, την LG Hellas και την Progame και ειδικά τους Φάνη Ξηνταβελόνη και Γιάννη Λάσκαρη που έχουν γίνει… Συριανοί. Το τουρνουά αυτό έχει ξεπεράσει τα όρια του νησιού μας. Το προάγει και το διαφημίζει σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη!”.

Βίντεο από την Κοινή Γνώμη 

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares