Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 10:42

Απολύθηκε και …τρελάθηκε από τον στρατό ο Στέφανος Κώτσος!

«Άντε και καλός πολίτης»… Αυτή είναι η ευχή που ακούει από το πρωί της Παρασκευής ο Στέφανος Κώτσος, ο οποίος τις τελευταίες πέντε ημέρες βρέθηκε στη Σύρο για να πάρει το απολυτήριο του στρατού.

kots_1adsdfaffds.jpg

Ο 21χρονος άσος του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, είχε παρουσιαστεί για να υπηρετήσει την …μαμά πατρίδα τον περασμένο Νοέμβριο (13/11/2017) στο Ναύπλιο κι από εκεί στη Σάμο (Σ.Π.Ε.Ν) και μετέπειτα στη Σύρο όπου για ένα διάστημα απείχε από τις επίσημες υποχρεώσεις των Απεραθιτών. Ώσπου από τον Φλεβάρη πήρε μετάθεση στη Νάξο κι εντάχθηκε στην ομάδα του, όπου συμμετείχε τόσο στην τελική φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων, όσο και στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ εθνική που διεξήχθησαν στο Περιστέρι.

Μάλιστα, στην αναμέτρηση των πρωταθλητών Κυκλάδων με αντίπαλο την ΑΕ Καρλοβάσου στις 20 Ιουνίου έπαιξε αντίπαλος με τρεις αθλητές που τους είχε στην μονάδα του στη Σάμο. Τους Χάρη Αλούπη και τα αδέρφια Νίκο και Μιχάλη Δανούση.

Πλέον όμως, ο Κώτσος έχει στα χέρια του το απολυτήριο του στρατού και φυσικά είναι πολύ χαρούμενος που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του και μπορεί πλέον να αφοσιωθεί, μετά από λίγες διακοπές πρώτα στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Νάξο, στις σπουδές του, αφού έχει περάσει από πέρυσι στο τμήμα φιλολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

kots_4fdsasdgg.jpg

kots_2bsgssda.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares