Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 22:52

Εκ νέου εξέλιξη στο κυκλαδίτικο μπάσκετ, δεν κατεβάζει ανδρικό ο ΑΟ Πάρου!

Για άλλη μία φορά το “SportCyclades” αποκαλύπτει στον χώρο του μπάσκετ των Κυκλάδων… Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο ΑΟ Πάρου φαίνεται πως δεν κατεβάζει ανδρικό τμήμα στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν!!!

Οι πηγές αυτές αναφέρουν, πως η απόφαση αυτή πάρθηκε με αφορμή το γεγονός πως δεν υπάρχει υλικό για να πάρει εμπειρίες, αφού οι νεαροί παίκτες από το εφηβικό δεν είναι ακόμη έτοιμοι να …ανέβουν το μεγάλο σκαλοπάτι και να στελεχώσουν το ανδρικό τμήμα.

Η διοίκηση της ΕΣΚ Κυκλάδων έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά προφορικά και όταν αποστείλει τα απαραίτητα έγγραφα σε κάθε σωματείο για να δηλωθούν ποια αγωνιστικά τμήματα θα πάρουν μέρος στα εκάστοτε πρωταθλήματα της η απόφαση θα γίνει κι επίσημη! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τα υπόλοιπα αγωνιστικά τμήματα υποδομής του ΑΟ Πάρου (παμπαίδες, παίδες και έφηβους) δεν θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα τους…

Μετά την εξέλιξη αυτή, θεωρείται σίγουρο πως κάποιοι από τους παίκτες του ΑΟΠ που ανήκουν στο ανδρικό θα πάρουν μεταγραφή σε άλλους συλλόγους με τον …ντόπιο Μαρπησσαϊκό να φαίνεται πως είναι η πρώτη τους επιλογή.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ;

Εν αντίθεση με το ανδρικό τμήμα, στις σκέψεις των ιθυνόντων των “κυανόλευκων” είναι να δημιουργηθεί γυναικείο τμήμα μπάσκετ με την στελέχωση κάποιων νεαρών κοριτσιών από τις κορασίδες. Ήδη οι παράγοντες του ΑΟ Πάρου έχουν μιλήσει με την ΕΣΚΚ και με τα υπόλοιπα σωματεία των Κυκλάδων για τη δημιουργία γυναικείου πρωταθλήματος και τους βρίσκει σε πρώτη φάση θετικούς σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Όλα, όμως, θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο χρονικό διάστημα!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares