Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 10:07

Αλέξανδρος Δαμίγος: Ευχαριστώ τους coach Αξιώτη και Παπαχατζή!

Κάτοικος Αθηνών και πιο συγκεκριμένα Μάνδρας, είναι εδώ και λίγες ώρες ο Αλέξανδρος Δαμίγος. Μπορεί ο 17χρονος πάουερ φόργουορντ να μετακόμισε από την Σαντορίνη και την Αθλητική Ένωση για το δυτικό τμήμα της Αττικής και τον Μανδραϊκό, αλλά δεν ξέχασε φεύγοντας να ευχαριστήσει δύο ανθρώπους.

«Θέλω ευχαριστήσω τον Κώστα Αξιώτη για τον κόπο και τις ώρες που …έχασε μαζί μου για να με βοηθήσει να γίνω καλύτερος και να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Επίσης και τον κύριο Θανάση Παπαχατζή για την πολύ καλή συνεργασία και υποστήριξή του που με βοήθησε επίσης». Αυτά δήλωσε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Γιάννη Νοταρά.

dam_3.jpg

Ο Δαμίγος, ο οποίος ξεκίνησε 10 χρονών στον ΑΣ Άτλαντας πριν την ένωση με τον Πανιώνιο Σαντορίνης το 2014 και την δημιουργία από 1/1/2015 της ΑΕΣ, με την οποία μάλιστα είχε αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής την περίοδο 2016-17, παράλληλα με το μπάσκετ θα κάνει και τις σπουδές του στην πρωτεύουσα, αφού πέρασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) Αθήνας.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα θέματα που του συλλόγου της ΑΕ Σαντορίνης εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν από Σεπτέμβρη. Όπως άλλωστε συμβαίνει και για τις περισσότερες ομάδες της ΕΣΚ Κυκλάδων αυτή την περίοδο μιας και προς το παρόν –σχεδόν - όλες βρίσκονται σε καλοκαιρινό mood, αφού ο τουρισμός σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων έχει την τιμητική του!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares