Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 19:51

Φιλικοί αγώνες για τα αγόρια και τα κορίτσια του Περιστεριώνα

Καλοκαιρινές διακοπές στο γήπεδο για τους νεαρούς αθλητές και τις νεαρές αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής του Περιστεριώνα Τήνου.

Την Τρίτη 24 Ιουλίου 2018 στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού της Μεγαλόχαρης “Τήνια 1895” τα αγόρια και τα κορίτσια θα παίξουν για μια ακόμη φορά φιλικούς αγώνες με τα παιδιά από την κατασκήνωση της Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας τα οποία συνοδεύει ο Τηνιακός ιερέας π. Πορφύριος Πλυτάς. Στις 6 μ.μ. θα αγωνισθούν τα κορίτσια και δύο ώρες αργότερα, στις 8 μ.μ. τα αγόρια.

kora_1lkopks.jpg

Φιλικές αναμετρήσεις, όμως, για τον Περιστεριώνα είχαμε και την περασμένη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018 οι κορασίδες ταξίδεψαν αυθημερόν στην Άνδρο για φιλικό αγώνα με τα κορίτσια του ΑΟ Άνδρου. Η διοίκηση του συλλόγου της Τήνου σε ανακοίνωσή της ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα της Άνδρου για τη φιλοξενία και τον προπονητή κ. Κυριάκο Μουστάκα που πάντα είναι πρόθυμος για την πραγματοποίηση και την οργάνωση φιλικών αγώνων μεταξύ των σωματείων μας».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares