Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 19:43

Άρης Σύρου και ΚΑΕ ΑΕΚ έβαλαν τις …βάσεις σε χαμηλούς τόνους

Μακριά από τα μεγάλα φώτα της δημοσιότητας και σε χαμηλούς τόνους πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση του Άρη Σύρου με την ΚΑΕ ΑΕΚ για την επισημοποίηση της τριετής συμφωνίας των δύο πλευρών σε όλα τα επίπεδα, μα κυρίως αυτό των ακαδημιών.

Το πρωτόκολλο υπεγράφη την Τετάρτη 25 Ιουλίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ερμούπολης μέσα σε …βαρύ κλίμα λόγω του εθνικού πένθους που είχε κηρυχτεί με όλα όσα συνέβησαν στην Αττική τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα, οι δύο πλευρές με ανακοίνωση είχαν συμφωνήσει από κοινού την αναβολή της ανοιχτής εκδήλωσης που είχαν προγραμματίσει την ίδια ημέρα, στον ίδιο τόπο, αφού όπως είχαν τονίσει «Η ψυχή μας έχει καταπλακωθεί από τα θλιβερά μαντάτα διαρκείας»…

Και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Μάλιστα, όπως τόνισαν στο “SportCyclades” άνθρωποι του Άρη «μπορεί να είμαστε ερασιτεχνικό σωματείο, αλλά το μυαλό μας λειτουργεί κάτω από επαγγελματικά πρότυπα». Κι από την ΑΕΚ, όμως, τόνισαν στο “SC” πως «η καρδιά και η ψυχή μας όλες αυτές τις ημέρες κλαίει γιατί ταυτόχρονα χάσαμε κι ένα δικό μας παιδί, όμως όλα τα παιδιά είναι του ίδιου Θεού και δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κανένα. Δυστυχώς πέσαμε σε λάθος τάιμινγκ…».

ar_2dggsd.jpg

Στα της συνάντησης, το παρόν από πλευράς του σωματείου της Σύρου έδωσαν ο πρόεδρος Αντώνης Βαρθαλίτης, τα μέλη Καρυστινού Ρίτα, Τομαής Πέτρος, Παναγιώτης Κολσούζογλου, καθώς και ο υπεύθυνος λειτουργίας των ακαδημιών Λευτέρης Λαζαρίνος. Την Ένωση, εκπροσώπησε ο τζένεραλ μάνατζερ των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής, υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων και έγκριτος δημοσιογράφος, ο Γιώργος Νικολάου.

Ένα λοιπόν από τα μεγαλόπνοα σχέδια που έχουν βάλει μπροστά εδώ και χρόνια στην ΑΕΚ και πρόκειται για την συνεργασία των “κιτρινόμαυρων” σε όλα τα επίπεδα μα κυρίως σε αυτό των ακαδημιών με συλλόγους από όλη την Ελλάδα πήρε σάρκα και οστά με αρχή τον Άρη Σύρου.

Μάλιστα όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Νικολάου στην ημερήσια εφημερίδα των Κυκλάδων  “koinignomi.gr”: «Είναι μεγάλη μας τιμή και σας μεταφέρω και τα όσα μου είπε ο κ. Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος κ. Αλεξίου αλλά και ο τεχνικός μας ο κ. Σάκοτα, πως είναι και για εμάς τιμή η συνεργασία με σωματεία που τα  διέπει ο ρομαντισμός, τα σύμβολα και πιστεύω όπως εμείς ονειρευόμαστε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Θέλω να πιστεύω πως αυτή η συνεργασία θα έχει μέλλον και θα ξεπεράσει τα πρώτα τρία χρόνια τα οποία έχουμε αρχικά θέσει. Αυτό που εμείς θέλουμε να έχουμε περισσότερα χρόνια και μακάρι κάποια στιγμή ο Άρης Σύρου να φτάσει να είναι ισάξιο μέλλον μας. Μέσα απ’ αυτή τη συνεργασία πιστεύω πως θα βγουν κερδισμένες και οι δύο πλευρές. Ευχή όλων είναι κάποιο από τα παιδιά του Άρη Σύρου να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην ΑΕΚ. Αυτό είναι το όνειρό τόσο το δικό μου όσο και τη διοίκησης της ΑΕΚ. Θέλουμε να βλέπουμε παιδιά που θα βγαίνουν από τις ακαδημίες να αγωνίζονται στην ανδρική μας ομάδα».

ar_3raddsa.jpg

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Βαρθαλίτης επεσήμανε πως «Η φιλοσοφία της ΑΕΚ ταιριάζει απόλυτα με τη δική μας κι αυτός είναι και ο λόγος που μας έφερε να δώσουμε τα… χέρια και να υπογράφουμε αυτό το χαρτί της συνεργασίας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε αθλητές, να φέρουμε αθλητές στο γήπεδο και να τα βλέπουμε να προπονούνται».

ar_4adfasdsa.jpg

Ο Λευτέρης Λαζαρίνος αναφερόμενος στη συνεργασία αυτή επεσήμανε πως «Η ακαδημία κάνει ένα τεράστιο βήμα, αφού μετά από πέντε χρόνια ανοίγονται νέοι ορίζοντες και προοπτικές. Μετά από αρκετές σκέψεις και συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΑΕΚ αποφασίσαμε να συνεργαστούμε. Είναι μία κίνηση η οποία πιστεύω πως θα ωφελήσει και τις δύο ομάδες.  Πιστεύω πως τόσο τα παιδιά όσο και η προπονητική ομάδα του Άρη Σύρου θα κερδίσουν μέσα απ’ αυτή τη συνεργασία η οποία ξεκινά και επίσημα μετά την υπογραφή της συμφωνίας».

ar_1sdffdsafsaf.jpg

Μετά το τέλος της συνάντησης, η ΚΑΕ ΑΕΚ δώρισε στα μέλη της διοίκησης του Άρη Σύρου τη φανέλα του αρχηγού της Κυπελλούχου Ελλάδος και κατόχου του Basketball Champions League, του Ντούσαν Σάκοτα που πρόσφατα ανανέωσε την συνεργασία του μέχρι το 2021, ενώ ο σύλλογος των Κυκλάδων ανταπέδωσε με μία τιμητική πλακέτα προς τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της “κιτρινόμαυρης” KAE, τον Μάκη Αγγελόπουλο για την προσφορά του στο άθλημα του μπάσκετ.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: koinignomi.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares