Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018 22:08

Ενδιαφέρον από πέντε ομάδες για το γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΣΚΚ

Ολοένα και πιο κοντά φαντάζει η διεξαγωγή γυναικείου πρωταθλήματος μπάσκετ για τη νέα σεζόν στην ΕΣΚ Κυκλάδων. Η Ένωση εδώ και δέκα ημέρες έχει αποστείλει σε όλα τα σωματεία την σχετική προκήρυξη και ήδη πέντε ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, κάτι που τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε το “SportCyclades”, τα σωματεία αυτά είναι ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, o Πανναξιακός ΑΟΝ, η ΑΕ Σαντορίνης, ο ΑΟ Πάρου και ο ΤΑΚ Περιστεριώνας. Ο σύλλογος της Τήνου, πάντως αποτελεί ερωτηματικό καθώς είναι η μοναδική ομάδα από τον βόρειο όμιλο και οι άνθρωποι του σκέφτονται το οικονομικό κομμάτι και τα έξοδα των μετακινήσεων. Το όλο τοπίο πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει αρχές του Σεπτέμβρη.

ΜΕ ΜΠΑΛΑ MOLTEN ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Με νέες μπάλες θα διεξάγονται από την επόμενη σεζόν τα πρωταθλήματα σε όλες τις κατηγορίες που διεξάγονται υπό την αιγίδα της ΕΣΚΚ. Η Ένωση Κυκλάδων ήρθε σε συμφωνία με την γνωστή αθλητική εταιρία Molten.

Οι μπάλες Molten και μόνο αυτές θα χρησιμοποιούνται σε όλες τις δραστηριότητες των ομάδων, ενώ στα πλαίσια της τριετούς συμφωνίας είναι να παρέχει σε όλα τα σωματεία μπάλες και προνομιακές τιμές για την αγορά υλικού.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares