Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018 01:01

Παραμονές, ανανέωση, μεταγραφή και φουλάρει για το …μπαμ ο ΑΠΑΣ!

Απανωτές ανακοινώσεις επιφύλασσε η διοίκηση του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” και την Τετάρτη 8 Αυγούστου, μία ημέρα μετά την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Θοδωρή Μάμμο, τους αθλητές Νίκο Χάρο, Νίκο Μελά, Γιώργο Αθανασιάδη και την απόκτηση των Μάριου Ονάσογλου και Δημήτρη Πρόκου.

Αρχικά, οι ιθύνοντες του συλλόγου της ορεινής Νάξου ανακοίνωσαν την παραμονή 10 αθλητών από το περυσινό ρόστερ διατηρώντας ουσιαστικά τον κορμό της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα Κυκλάδων στην κατηγορία των ανδρών κι όπως δημοσίευσαν: «Τα παιδιά που ήταν μαζί μας στα δύσκολα και στα εύκολα θα είναι η βάση και της μεγαλύτερης επιτυχίας που δεν θα είναι άλλη από την άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία!!!».

Συγκεκριμένα, στους Απεραθίτες παρέμειναν ο αρχηγός Δημήτρης Χουζούρης και οι Βασίλης Βουτυρόπουλος, Στέφανος Προμπονάς, Γιώργος Γιαμούρης, Αμαρίλντο Κιόσκου, Γιάννης Βενιέρης, Δημήτρης Μαργαρίτης, Νίκος Ναυπλιώτης, Κώστας Ελευθερίου και Γιούερς Σεϊντίνι.

apasdfhghfhgf.jpg

Πέρα των προαναφερθέντων, στον ΑΠΑΣ θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν και ο Στέφανος Καραγκάνης. Ο έμπειρος φόργουορντ ήταν πέμπτος σκόρερ με 62 πόντους στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στη Γ’ εθνική κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητριών ομάδων από τις Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές του Βορείου Αιγαίου, των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων κι όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι Απεραθίτες: «Η παρουσία του δυναμικού παίχτη στα κρίσιμα ματς θα αποτελέσει απειλή για οποιαδήποτε άμυνα!».

karaganisfddf.jpg

Τέλος, στο δυναμικό της ομάδας του Θοδωρή Μάμμου ανήκει πλέον και ο Γιάννης Κεφαλιανός. Ο 32χρονος Ναξιώτης γκαρντ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών και στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΣΚΑ επέστρεψε μόνιμα στην γενέτειρά του τον περασμένο Μάιο μετά από πολλά χρόνια στην Αθήνα λόγω σπουδών, στρατιωτικού, μεταπτυχιακού, διδακτορικού κι όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι Απεραθίτες: «Με αυτή τη μεταγραφή ενισχύεται ο ντόπιος κορμός της ομάδας, ο οποίος θα ξεπεράσει τους 17 ναξιώτες αθλητές!!!».

Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν τον Κεφαλιανό από την θητεία του στα γήπεδα της Αθήνας μιλούν με τα καλύτερα λόγια για αυτόν. «Πρόκειται για έναν παίκτη ομάδας, πολύ καλό αμυντικό και σίγουρα θα κάνει την διαφορά στη νέα του ομάδα», δηλώνουν φίλοι του από την πρωτεύουσα.

kefalianosrhyhfsdgsdf.jpg

Το μεταγραφικό ντεμαράζ, όμως, δεν σταματάει εδώ για τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “SportCyclades” και του συνεργάτη μας στην Αθήνα, του Ιωάννη Νοταρά, οι “ορεινοί” είναι έτοιμοι να ταράξουν όχι μόνο τα λιμνάζοντα νερά του Αιγαίου, αλλά και της μπασκετικής Ελλάδος, αφού μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να προβούν σε μεταγραφή …βόμβας μεγατόνων!

Και μπορεί οι περισσότεροι να υπολογίζουν πως αυτή θα είναι η απόκτηση των τεσσάρων αθλητών, των Νίκου Μυλωνά, Παναγιώτη Καλαβρού, Σπύρου Μάκαρη, Παναγιώτη Πολίτη που αποχώρησαν από τον Πανναξιακό, όπως είχε αποκαλύψει από τις 11 Ιουλίου το “SC”, αλλά δεν… Υπομονή λίγες ημέρες κι εδώ θα είμαστε να μας διαβάσετε ξανά!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares