Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018 21:31

Με στόχο να διατηρήσουν τα σκήπτρα οι “Solo” στα “Mηλώσια”

Με το άθλημα του μπάσκετ συνεχίστηκαν το Σάββατο 11 Αυγούστου τα “Μηλώσια 2018” που διοργανώνει όπως κάθε χρόνο ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου.

Οι λάτρεις της …πορτοκαλής θεάς μαζεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο ανοιχτό γήπεδο του δημοτικού σχολείου του Φιλωτίου προσφέροντας πλούσιο θέαμα σε όσους προτίμησαν να μην πάνε στις παραλίες της Νάξου για μία βουτιά, αλλά να τους δουν από κοντά.

Το τουρνουά που πραγματοποιείται ανελλιπώς γιο απάνω από μία δεκαετία είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Κώστα Ψαρρά, που έφυγε νωρίς από κοντά μας.
Στους ημιτελικούς συμμετείχαν έξι ομάδες, οι “Ζα και Νέοι Βοσκοί”, “Κατσαπλιάδες” “Solo”, “Ότι να ‘ναι”, “Αετοί” και “Κλουβιά Αυγά”. Οι “Solo” κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό όπου κέρδισαν τους “Ότι να ‘ναι” με σκορ 58-52 και την Κυριακή 12 Αυγούστου θα κοιτάξουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα, αφού πέρυσι ήταν οι νικητές του τουρνουά κερδίζοντας με σκορ 53-45 την ομάδα των ΚΤΕΛ Νάξου.

Παρότι η ομάδα στήθηκε την τελευταία στιγμή και με αρκετές απουσίες στη σύνθεσή της σε σχέση με την περυσινή ομάδα, οι “Solo”, φορώντας τις εμφανίσεις της μικτής Νάξου, αποτελούνταν από αθλητές γνώριμους στη Νάξο. Τον Νίκο Μυλωνά, τον Παναγιώτη Καλαβρό, τον Πέτρο Ανεβλαβή, τον Αντώνη Δαχρετζή, τον Ευθύμιο Αλιμπέρτη και τον Νίκο Μελά, ο οποίος συνέχισε την ευστοχία του έξω από την γραμμή των 6μ. 75εκ. δίχως να βρει ταμπλό όπως επιθυμούν αρκετοί φίλοι του.

Τεχνικό δίδυμο, ήταν ο Ναξιώτης άσος του Περιστερίου Μιχάλης Πολυτάρχου και ο πρώην παίκτης του Πανναξιακού και της Νέας Ιωνίας, ο Φαίδων Παγώνης, ο οποίος παρότι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στο νησί της Αριάδνης …επιστρατεύτηκε για να βοηθήσει με τις γνώσεις του τους φίλους του!

Μετά το πέρας των υποχρεώσεών τους, οι “Solo” επισκέφθηκαν το καθιερωμένο στέκι τους, τον “Πλάτανο” στο Φιλώτι για καφέ, αλλά και να καταστρώσουν τα σχέδιά τους για τους κυριακάτικους αγώνες.

Στα άλλα παιχνίδια της πρώτης ημέρας, η ομάδα Ζα και νεοι βοσκοι επικράτησαν 50-32 των Κατσαπλιάδων, ενώ νικηφόρο ξεκίνημα πραγματοποίησαν και οι Αετοί που ήραν τη νίκη με 51-28 απέναντι στην ομάδα με το ευρηματικό όνομα ‘’Κλούβια αυγά’’.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας:

Ο,τι να’ναι vs Σολο: 52-58

Κατσαμπλιαδες vs Ζα και νεοι βοσκοι : 32-50

Αετοι vs Κλουβια αυγα : 51-28

Φωτογραφίες από την πρώτη ημέρα 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares