Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 09:54

«ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ»: Ο πρωταθλητής Ευρώπης Γιάννης Γιαννούλης στα Φανάρια!

Όπλισε, απασφάλισε και πυροβόλησε ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”… Σε μία μεταγραφή που πρόκειται να ταρακουνήσει όχι μόνο τα λιμνάζοντα νερά του Αιγαίου, αλλά και ολόκληρης της μπασκετικής Ελλάδος οι πρωταθλητές Κυκλάδων σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “SportCyclades” και του συνεργάτη μας στην Αθήνα, του Ιωάννη Νοταρά ήρθαν σε συμφωνία με τον Έλληνα καλαθοσφαιριστή Γιάννη Γιαννούλη και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί κι επίσημα!

giannis-giannoulis_1.jpg

Ο “Γιάν-Γιαν”, ο οποίος λατρεύει το άθλημα του μπάσκετ θα συνεχίσει να το υπηρετεί ως παίκτης και τη νέα χρονιά, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων με την φανέλα της ομάδας της Απειράνθου.

Παρά το γεγονός πως έχει πατήσει τα 42 του χρόνια (γεννημένος στις 5 Ιουνίου του 1976) ο πρώην σέντερ του ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε 2 κύπελλα Ελλάδας (1995, 1999) και του Παναθηναϊκού με τον οποίο κατέκτησε την Ευρωλίγκα το 2002 στην Μπολόνια συμφώνησε αργά το βράδυ της Κυριακής 12 Αυγούστου με τους ανθρώπους του ΑΠΑΣ και από τον Οκτώβρη θα φοράει την φανέλα των πρωταθλητών.

FDTRERTRT.jpg

Ο κάτοχος του χρυσού μεταλλίου με την εθνική Παίδων το 1993 με την πείρα που διαθέτει αναμένεται να ενισχύσει στα μέγιστα τους Απεραθίτες, οι οποίοι όπως δείχνουν με τις μέχρι τώρα κινήσεις τους δεν πάνε μόνο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στις Κυκλάδες, αλλά και για πιο …δύσβατα μονοπάτια. Αυτά της Γ’ εθνικής κατηγορίας.


 

Επιβεβαίωσε την ''ΒΟΜΒΑ'' Γιαννούλη ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια

 


Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares