Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 19:52

Τις κορασίδες του Άρη Σύρου ανέλαβε ο Παναγιώτης Σκιαδάς

Σε ένα …δικό του παιδί αποφάσισε να δώσει το χρίσμα του προπονητή στο τμήμα των κορασίδων ο Άρης Σύρου.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Σκιαδά, ο οποίος μετά από 20 χρόνια στον χώρο του μπάσκετ ως αθλητής, αποφάσισε να καθίσει και στην άκρη του πάγκου για τον λογαριασμό του αγωνιστικού τμήματος υποδομής του συλλόγου των Κυκλάδων.

Ο Σκιαδάς με πλούσιο βιογραφικό στον χώρο, αφού πριν τον Άρη που εντάχθηκε πέρυσι στο ρόστερ του και θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά, τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Κυψελιακό, ενώ παλιότερα φόρεσε τη φανέλα του Κρόνου Γέρακα, της Υπεροχής Εξαρχείων, του Μελά Αιγάλεω και του Σπαρτιατικού.

Στις δηλώσεις του στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας στην Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά, ο Σκιαδάς εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του με στόχο να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην ομάδα της Σύρου.

«Είναι η πρώτη φορά που θα βρεθώ στο παρκέ ως προπονητής, ύστερα από πάνω από 20 χρόνια που είμαι στο χώρο του μπάσκετ σαν αθλητής, είναι κάτι που πάντα ήθελα να κάνω και υπάρχει μεγάλη χαρά και ενθουσιασμός για το νέο αυτό ξεκίνημα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σκιαδάς και πρόσθεσε:

«Το τμήμα των κορασίδων όσο το έχω παρακολουθήσει και μέσα από συζητήσεις που έχουν γίνει με τους προπονητές του Άρη είναι ένα πολύ καλό και δεμένο τμήμα και αποτελείται από κορίτσια που αγαπούν το μπάσκετ και έχουν μεγάλη όρεξη για δουλειά και διάθεση για βελτίωση. Αυτά είναι και τα σημαντικότερα συστατικά για μένα ώστε μια ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δικός μας στόχος είναι να συνεχίσουμε την ίδια καλή δουλειά που γινόταν μέχρι τώρα, να κάνουμε μια καλή προετοιμασία να βελτιωνόμαστε να το χαιρόμαστε και στη συνέχεια να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο πρωτάθλημα που θα έρθει. Θέλω ευχηθώ να έχουμε μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς και πολύ δημιουργική και γεμάτη για όλους».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ:

«Ο ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο νέος προπονητής του τμήματος κορασίδων θα είναι ο κ. Σκιαδάς Παναγιώτης. Η επικοινωνία του Δ.Σ με τον coach έδειξε ότι κινούμαστε στην ίδια κατεύθυνση και με τις ίδιες βασικές αρχές. Όρεξη και θέληση για δουλειά, πειθαρχία, φιλοδοξίες και υψηλοί στόχοι. Τον καλωσορίζουμε στην αθλητική οικογένεια του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ και του ευχόμαστε επιτυχίες στο έργο του».

skiadas.jpg

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares