Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 00:36

Κινητικότητα και πρωτοβουλίες Καρούση στον ''μπασκετικό'' Πανναξιακό

Μπορεί στο τμήμα μπάσκετ του Πανναξιακού ΑΟΝ να υπήρξαν αρκετές αλλαγές και ανακατατάξεις το τελευταίο διάστημα, όμως οι άνθρωποι της ομάδας και ειδικά ο έφορος του τμήματος Δημήτρης Καρούσης έχει πάρει πρωτοβουλίες οι οποίες θα ανεβάσουν το επίπεδο του συλλόγου.

Όπως μας τόνισε ο ίδιος σε επικοινωνία που είχαμε, αυτό που επιδιώκουν είναι να γίνει μία κίνηση στις ακαδημίες, η οποία θα κάνει αίσθηση, όχι μόνο στις Κυκλάδες, αλλά σε ολόκληρη τη μπασκετική Ελλάδα. Χωρίς να υπάρχει επιβεβαίωση από τον ίδιο, ο Πανναξιακός κινείται για την σύναψη συμφωνίας με μεγάλο όνομα, ο οποίος θα αναλάβει το χτίσιμο των τμημάτων υποδομής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη ο Πανναξιακός έχει πλησιάσει βετεράνους παίκτες, που το όνομα τους πραγματικά προκαλεί αίσθηση.

Παράλληλα με τις ακαδημίες, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους και στο ανδρικό τμήμα, όπου υπήρξε επαφή με τον περσινό προπονητή, Τάσο Βάβουλα, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα.

 «Έστω και ένα παιδί να φέρουμε κοντά στον αθλητισμό και να το αποτρέψουμε από τις κακές συνήθειες είναι μεγάλο κέρδος για εμάς», είπε ο Δημήτρης Καρούσης, μιλώντας στο sportcyclades.gr για τις προσπάθειες που γίνονται και συνέχισε: « Ο Πανναξιακός ΑΟΝ είναι ένα σωματείο που προσφέρει πολλά στη Νάξο, όσο αφορά τον τουρισμό, καθώς αποτελεί ''ζωντανή διαφήμιση'' για το νησί. Η βοήθεια του δήμου θα πρέπει να είναι σημαντική και όχι να περιορίζεται στα μικροποσά που επιδοτεί κάθε χρόνο τον σύλλογο»

Ερωτούμενος  για το τμήμα μπάσκετ, του οποίου τα θέματα τρέχει κατά κύριο λόγο εκείνος, τόνισε: «Ακόμα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, καθώς πραγματοποιούνται συνεχείς επαφές με στόχο να χτίσουμε κατά κύριο λόγο δυνατές ακαδημίες. Θέλουμε να φέρουμε στη Νάξου ένα πρόσωπο το οποίο θα κάνει αίσθηση και θα έχει τις γνώσεις να μας χτίσει ακαδημίες, οι οποίες θα είναι το μέλλον του Πανναξιακού και του Ναξιώτικου Μπάσκετ.  Εγώ θα είμαι δίπλα σε όλες τις ομάδες της Νάξου, ακόμα και στα Φανάρια, αφού θεωρώ πολύ σημαντική την ύπαρξη όλων όσων  προσφέρουν στον αθλητισμό και τους βλέπω ως συνεργάτες».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares