Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 22:55

Δευτέρα 3/9 ξεκινούν τα τμήματα υποδομής του ''μπασκετικού'' Μαρπησσαϊκού

Με πολύ διάθεση και όρεξη για μπάσκετ ξεκινούν και φέτος τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής του Μαρπησσαϊκού. Η …εκκίνηση έχει δοθεί για την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στο ανοιχτό γήπεδο της Μάρπησσας.

Τα …βάσανα για τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες θα ξεκινήσουν από νωρίς το  πρωί. Συγκεκριμένα και για μία εβδομάδα το πρόγραμμα που έχει οριστεί είναι, στις 9π.μ. το παιδικό, οι κορασίδες και το εφηβικό με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ σε ό,τι αφορά την τεχνική κατάρτιση στις 4 μ.μ. θα ξεκινήσουν οι κορασίδες για να ακολουθήσουν στις 9:30 μ.μ. το παιδικό και οι έφηβοι.

Σε ό,τι αφορά τις ακαδημίες του συλλόγου της Πάρου, αυτές θα ξεκινήσουν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς!

Αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο προπονητής των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής του σωματείου, ο Βαγγέλης Μουρογιάννης τόνισε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας στην Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά: «Θα προσπαθήσουμε και φέτος να εκμεταλλευτούμε το κλειστό γήπεδο στην περιοχή μας. Είναι σημαντικό αυτό μιας και πέρυσι τα παιδιά αυξήθηκαν. Οι στόχοι μας μπορεί να μην είναι πρωταγωνιστικοί ακόμη, αλλά στόχος μας είναι να έρχονται περισσότερα παιδιά στην ομάδα μας και να αθλούνται».

Ερωτηματικό βέβαια παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι με τη συμμετοχή του ανδρικού τμήματος στο νέο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του “SC” όλα θα ξεκαθαρίσουν στις αρχές της νέας εβδομάδας!

marpissa.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares