Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2018 23:32

Παραμένει –μόνο- στις ακαδημίες του ΠΑΟΝ ο Παπαβασιλείου, τα βρίσκουν με Βάβουλα!

“Ναξιώτης”, έστω και κατά το ήμισυ, θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου.

Ο πρώην παίκτης του Πανναξιακού μπορεί να αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του ως αθλητής στο Πικέρμι, ωστόσο φαίνεται πως την προπονητική του καριέρα θα τη συνεχίσει στο νησί της Αριάδνης για λογαριασμό των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΝ, κάτι ανάλογο δηλαδή που έκανε και τη περυσινή σεζόν, ενώ υπήρξε και υπηρεσιακός στο ανδρικό τμήμα αφότου έφυγε ο Σεραφείμ Σφήκας. Μόνο που φέτος λόγω του ότι το Πικέρμι συμμετέχει στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑ και οι αγώνες του είναι κάθε Πέμπτη, ο Παπαβασιλείου δεν θα παραβρίσκεται όλες τις ημέρες στη Νάξο.

papav_2.jpg

Όλα αυτά οφείλονται σε μεγάλο βαθμό χάρη στις προσωπικές ενέργειες του εφόρου του τμήματος μπάσκετ, του Δημήτρη Καρούση, ο οποίος φαίνεται πως δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια ώστε ο Πανναξιακός να συμμετέχει σε όλες τις διοργανώσεις της ΕΣΚ Κυκλάδων τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του “SportCyclades” ο Καρούσης έχει ρίξει το βάρος και στη στελέχωση του ανδρικού τμήματος του συλλόγου. Ήδη έχει έρθει σε προσωπική επαφή με άνθρωπο από την Αθήνα, γνώστη του χώρου, προκειμένου να του εντοπίσει …λαβράκια που να θέλουν να μετακομίσουν στις Κυκλάδες για λογαριασμό των “κυανόλευκων”.

tasos.jpg

Παράλληλα, προσπαθεί να βρεθεί η φόρμουλα ώστε ο Τάσος Βάβουλας να συνεχίσει και τη νέα χρονιά να κάθεται στον πάγκο του Πανναξιακού. Μάλιστα, χθεσινοβραδινές πληροφορίες έκαναν λόγο πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να επέλθει η οριστική συμφωνία.

Όσο για τα …μεγάλα ονόματα που ακούγονται καθημερινά στη Χώρα της Νάξου ώστε να στελεχώσουν το ανδρικό τμήμα, ας κρατήσουμε χαμηλούς τόνους κι όχι τυμπανοκρουσίες άνευ λόγου και αιτίας μόνο και μόνο για το θεαθήναι.

Από εκεί και πέρα, στα …βάσανα μπήκαν από χθες τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής του Πανναξιακού, Η προετοιμασία ξεκίνησε στο ΔΑΚ Νάξου με τους νεαρούς αθλητές να τρέχουν να προλάβουν, αφού βάση προκήρυξης της ΕΣΚΚ τα εκάστοτε πρωταθλήματα ξεκινούν στις 15 Σεπτεμβρίου.

papav_1.jpg

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares