Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018 21:52

Το δικό του …μπαμ με Θοδωρή Καζακίδη ο Μαρπησσαϊκός!

Ο Μαρπησσαϊκός θα είναι εν τέλει ο μοναδικός εκπρόσωπος της Πάρου στο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων στην κατηγορία των ανδρών, έπειτα από την απόφαση του ΑΟΠ να μην κατεβάσει το συγκεκριμένο τμήμα του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι άνθρωποι του συλλόγου της Μάπρησσας παρά τις όποιες δυσκολίες, κυρίως οικονομικές λόγω των εξόδων των μετακινήσεων, είναι άξιοι συγχαρητηρίων που δεν τα παράτησαν και πήραν την απόφαση έστω και την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή να δηλώσουν συμμετοχή.

Με …όπλο τους το νεόδμητο κλειστό γήπεδο της Μάρπησσας και την παρουσία όλων των υγιών φιλάθλων της Πάρου στις εντός έδρας αναμετρήσεις, οι ιθύνοντες του συλλόγου και ο προπονητής τους, ο Βαγγέλης Μουρογιάννης έχουν βάλει στόχο μια αξιοπρεπή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και γιατί όχι ένα βήμα ακόμη παραπάνω από το περυσινό (σ.σ. τερμάτισε πέμπτος με 8 ήττες σε ισάριθμα ματς) στην πρώτη συμμετοχή στο πρωτάθλημα των ανδρών έπειτα από επτά χρόνια!

Ήδη προχώρησαν στην πρώτη τους μεταγραφική κίνηση. Πρόκειται για έναν καλαθοσφαιριστή που έχει προσφέρει μέχρι τώρα τα μέγιστα σε τίτλους και διακρίσεις στο παριανό μπάσκετ κυρίως από το πόστο του προπονητή στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής του εκάστοτε συλλόγου. Ο λόγος για τον Θοδωρή Καζακίδη.

Ο έμπειρος γκαρντ από τη στιγμή που η περυσινή του ομάδα, ο ΑΟ Πάρου δεν θα κατέβει, πήρε την απόφαση να ενισχύσει τον Μαρπησσαϊκό στο πρωτάθλημα τη νέα σεζόν και με την εμπειρία που διαθέτει να την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του.

Μιλώντας στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά ο Καζακίδης τόνισε:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα κλείσω την μπασκετική μου πορεία στην ομάδα που ξεκίνησα, μου έμαθε το μπάσκετ και θα βρεθώ με πολλούς από φέτος συμπαίκτες που ξεκινήσαμε μαζί από τα μικρά τμήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καζακίδης και πρόσθεσε: «Το πιο βασικό από όλα είναι που θα βρεθώ ξανά με τον Βαγγέλη Μουρογιάννη, τον προπονητή που μου έμαθε να παίζω μπάσκετ και που έχω πάρει πολλά στοιχεία από αυτόν ως προπονητής. Από μέρους είμαι αποφασισμένος να τα δώσω όλα και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους τους οποίους έχει θέσει».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares