Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2018 10:40

Ανδρέας Μαύρος: Να μπούμε στα πλέι οφ κι ό,τι βγει…

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη της προετοιμασίας στον ΑΟ Ερμούπολης με τους αθλητές του ανδρικού τμήματος να απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες ξεγνοιασιάς πριν την επιστροφή τους στο παρκέ και τις προπονήσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση εν όψει της νέας σεζόν στο Αθλητικό Κέντρο Δήμου Ερμούπολης “Δημήτριος Βικέλας” με την ομάδα της Σύρου να θέλει να πραγματοποιήσει μια ανάλογη πορεία με την περυσινή, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Αυτό επιβεβαιώνει και ο προπονητής του ΑΟ Ερμούπολης, ο Ανδρέας Μαύρος στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας στην Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά: «Είμαστε ομάδα που δεν έχουμε πολύ μεγάλες βλέψεις. Πρώτος στόχος μας είναι να καταφέρουμε να περάσουμε στα πλέι οφ, όπως την περυσινή σεζόν κι από εκεί και πέρα ό,τι θέλει καλύτερο ας γίνει. Επίσης, βασική μας επιδίωξη είναι να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε αρκετά νέα παιδιά».

255086-andriko.w1024.JPG

ΣΥΝ ΔΥΟ ΜΕΙΟΝ ΔΥΟ

Παρόντες στην πρώτη προπόνηση αναμένεται να είναι και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Συριανών. Ο λόγος για τον έμπειρο φόργουορντ Ισίδωρο Ρούσσο και τον νεαρό γκαρντ Αλέξανδρο Δίπλαρο. Ο πρώτος επιστρέφει στον ΑΟ Ερμούπολης έπειτα από τρία χρόνια, ενώ πριν από δύο αγωνίζονταν στον Περιστεριώνα Τήνου. Ο δε Δίπλαρος, ο οποίος είναι αδερφός του Νίκου που αγωνίζεται στον Πανιώνιο, έρχεται στην πρωτεύουσα του νομού Κυκλάδων από το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής και την ομάδα του Γλαύκου Πάτρας.

Αντίθετα, παρελθόν αποτελούν από τον σύλλογο ο φόργουορντ Μάρκος Χαλκιόπουλος και ο γκαρντ Νίκος Παρμαξίδης. Αμφότεροι αποχαιρέτησαν τη Σύρο για επαγγελματικούς λόγους.

ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ Η ΦΡΕΡΗ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής του ΑΟ Ερμούπολης και συγκεκριμένα το τμήμα των κορασίδων, στον Πανιώνιο θα συνεχίσει η νεαρή ταλαντούχα αθλήτρια Ευφροσύνη Φρέρη-Παναγιωτίδη, η οποία έφυγε από τη Σύρο για την Αθήνα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Άπαντες στην ομάδα, της εύχονται καλή υγεία, καλή πρόοδο και να έχει επιτυχίες στη νέα της ομάδα!

255091-andriko6.JPG

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares