Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 23:30

Οριστικά πέντε ομάδες στο γυναικείο της ΕΣΚΚ, κληρώνει την Πέμπτη 13/9!

Διαφορετικά και πιο ενδιαφέρον αναμένεται να είναι τα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων, αφού έπειτα από χρόνια επανέρχεται όπως είχε προλογίσει το “SportCyclades”και το γυναικείο πρωτάθλημα με τη συμμετοχή –οριστικά - πέντε ομάδων εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αυτές είναι, ο ΤΑΚ Περιστεριώνας Τήνου από τον βόρειο όμιλο και οι AΕ Σαντορίνης, ΑΟ Πάρου, ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” και Πανναξιακός ΑΟΝ από τον νότιο όμιλο, οι οποίοι θα μπουν στην κληρωτίδα το πρωί της Πέμπτης 13 Σεπτεμβρίου. Αυτό σημαίνει πως κάθε αγωνιστική θα έχει δύο παιχνίδια και η μία ομάδα θα έχει ρεπό.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει σκοπός των ανθρώπων της διοίκησης είναι η κλήρωση να …βολεύει τα σωματεία στις μετακινήσεις τους, αφού το δρομολόγιο της γραμμής Τήνος – Σαντορίνη ολοκληρώνεται τέλη Οκτώβρη και η μετακίνηση των δύο ομάδων, του Περιστεριώνα και της ΑΕΣ, δεν θα μπορεί να γίνει από Νοέμβρη.

Το ξεκίνημα του γυναικείου πρωταθλήματος υπολογίζεται αρχές (6,7) Οκτώβρη, ή την δεύτερη εβδομάδα του ίδιου μήνα (13,14), ενώ αντίστοιχες ημερομηνίες θα ανοίξει και η αυλαία του ανδρικού πρωταθλήματος.

Τα υπόλοιπα πρωταθλήματα, των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής των εκάστοτε συλλόγων θα ξεκινήσουν στις 22 του μήνα , ενώ τις επόμενες ημέρες η ΕΣΚΚ θα ανακοινώσει κι επίσημα τις κληρώσεις όλων των πρωταθλημάτων, αφού αυτές έχουν ήδη γίνει.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares