Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 13:02

Ανακοίνωσε τις ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων της η ΕΣΚ Κυκλάδων

Τις ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων της ανακοίνωσε η ΕΣΚ Κυκλάδων, επιβεβαιώνοντας παράλληλα το ρεπορτάζ του συνεργάτη μας στην Αθήνα Γιάννη Νοταρά, ο οποίος σας είχε ενημερώσει αρκετές ημέρες πριν.

Μετά την περσινή αποτυχημένη αξιοποίηση των δικαιωμάτων μετάδοσης που είχαν ως αποτέλεσμα την έλλειψη εικόνας και ενημέρωσης, η ΕΣΚ Κυκλάδων, ανακοινώσει εκ νέου την επανάληψη της διαδικασίας έκδοσης αδειών έναντι πληρωμής, χωρίς να αναφέρει κάποιο συγκεκριμένο ποσό ή άλλες λεπτομέρειες.

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας ότι το sportcyclades.gr θα καταθέσει οικονομική πρόταση για την αποκλειστική ανάληψη των δικαιωμάτων μετάδοσης των αγώνων, την οποία και θα δημοσιοποιήσει προς αποφυγή επανάληψης της περσινής διαδικασίας, που μετατράπηκε σε φιάσκο και δεν απέφερε κανένα οικονομικό όφελος στην ΕΣΚ Κυκλάδων και τα σωματεία.

Η ανακοίνωση :

Για της 22 & 23 Σεπτεμβρίου 2018  ξεκινάει το πρώτο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο  της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων με τις ομάδες να κάνουν πρεμιέρα με τα τμήματα υποδομής.

Η καθυστέρηση οφείλεται στο κυριότερο έγγραφο (κάρτα υγείας Αθλητή) όπου οφείλουν όλοι οι αθλητές να έχουν στην κατοχή τους.

Για την νέα μπασκετική πρόσκληση  αγωνιστικής περιόδου 2018/2019 θα πραγματοποιηθούν τα εξής πρωταθλήματα: Παίδων , Κορασίδων , Εφήβων, Γυναικών, Ανδρών.

Σημειώνουμε δε ότι  η ΕΣΚ Κυκλάδων προτίθεται να πραγματοποιήσει πρωτάθλημα Παμπαίδων, Παγκορασίδων , Μίνι αγοριών όπου οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και 5 Οκτωβρίου 2018.

Το Δ.Σ.  της ΕΣΚ Κυκλάδων  ενημερώνει και συνάμα προσκαλεί ΟΛΑ τα ΜΜΕ δημοσιογράφους – Φωτορεπόρτερ   που  ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν διαδικτυακές μεταδόσεις  ή να καλύπτουν με φωτογραφικό υλικό  αγώνων των πρωταθλημάτων της ΕΣΚ Κυκλάδων για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ούτος ώστε να  προμηθευτούν τις απαραίτητες διαπιστεύσεις καθώς και να καταβάλουν το αντίστοιχο αντίτιμο για την ετήσια μετάδοση αγώνων έως την Παρασκευή  21/09/2018.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares