Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 22:17

Πανναξιακός ΑΟΝ: Συνεχίζει με Βάβουλα στο τιμόνι

Το ρεπορτάζ του sportcyclades.gr στις 3 Σεπτεμβρίου ανέφερε ότι ο Τάσος Βάβουλας βρίσκονταν πολύ κοντά σε συμφωνία ώστε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην τεχνική ηγεσία του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Η σημερινή ημέρα ήρθε να επιβεβαιώσει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο πλευρές πραγματοποίησαν συνάντηση προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας και τη νέα περίοδο.

Αφού παρατηρήθηκε ταύτιση απόψεων στα περισσότερα θέματα, ο Τάσος Βάβουλας έδωσε τα χέρια με το θέμα να κλείνει και τυπικά, και τις δυο πλευρές, να συμφωνούν ώστε να χαράξουν κοινή πορεία πλεύσης και τη νέα σεζόν. 

Σε πρώτη φάση και μετά από τα όσα συζητήθηκαν, οι δυο πλευρές συμφώνησαν ώστε ο Τάσος Βάβουλας να αναλάβει όλα τα τμήματα των ακαδημιών, όπου όπως είχαμε αναφέρει ήδη έχει πιάσει δουλειά ο Κώστας Παπαβασιλείου.

Αναφορικά με το ανδρικό τμήμα, αν και εφόσον, γίνουν πράξη τα όσα έχουν κατά καιρούς ακουστεί για μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, πηγές που προέρχονται από το περιβάλλον του έμπειρου τεχνικού, αναφέρουν ότι δεν θα έχει πρόβλημα να αναλάβει και τα ηνία του ανδρικού τμήματος. 

Αυτό που απομένει είναι η επίσημη τοποθέτηση του συλλόγου. 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares