Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 14:32

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία Μπάσκετ του Πανναξιακού ΑΟΝ

Περίοδος 2018 - 19... Και ο Σεπτέμβριος βρίσκει τον Πανναξιακό ΑΟΝ όσον αφορά το τμήμα μπάσκετ σε μία νέα λογική... Με τους ίδιους όπως όλα δείχνουν προπονητές στα τμήματα υποδομής (Βάβουλας - Παπαβασιλείου) αλλά με νέα δεδομένα όσον αφορά το αντρικό τμήμα από τη στιγμή που οι ...τέσσερις σωματοφύλακες της ομάδας (Μυλωνάς, Μάκαρης, Πολίτης και Καλαβρός) αποτελούν παρελθόν... Οπότε; Φτου κι από τηνα αρχή; Για τον Τάσο Βάβουλα δεν εινα κάτι καινούργιο.

Το έχει βιώσει αρκετές φορές. Το ζητούμενο είναι να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα και να έχει υπομονή ώστε η νέα φουρνιά που έρχεται από πίσω (Μαγγιώρο, Αρτσάνο, Καραγιάννη, Μάνο και τα άλλα παιδιά) να συνεχίζει στα μονοπότα της επιτυχίας που έχουν χαράξει οι προηγούμενοι... 

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες (βλ δημοσίευμα του sportcyclades.gr), ο Τάσος Βάβουλας θα συνεχίζει στη θέση του προπονητή για την ανδρική ομάδα ενώ θα έχει εποπτικό ρόλο στην υπόθεση "ακαδημίες και υποδομές", κάτι που άλλωστε πάντα του άρεσε και αποτέλεσε τον άνθρωπο με τον οποίο γαλουχήθηκαν δύο γενιές αθλητών και πάμε για την 3η και ίσως την πλέον ταλαντούχα. Ο χρόνος είπαμε ότι θα δείξει. Από εκεί και πέρα, από σήμερα ξεκινούν οι εγγραφές για τη νέα αγωνιστική περίοδο και βασικό σύνθημα δεν είναι άλλο από το "να μάθουν το παιχνίδι". Γιατί εάν δεν μάθουν σωστά τα βασικά του αθλητισμού και του μπάσκετ δεν θα έχουν την ανάλογη εξέλιξη... 

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης από τον Πανναξιακό ΑΟΝ αναφέρει: 

«Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ χτίζει την λειτουργία των ακαδημιών μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 και καλεί όλους τους μικρούς φίλους και φίλες να «ΜΑΘΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ».

Υπό τις οδηγίες του προπονητή Α’ κατηγορίας Τάσου Βάβουλα και την καθοδήγηση του προπονητή Γ’ κατηγορίας Κωνσταντίνου Παπαβασιλείου οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στον μεγαλύτερο σύλλογο της Νάξου, μα πάνω απ΄όλα να γίνουν καλύτεροι αθλητές και άνθρωποι.

Οι εγγραφές ξεκινούν 15 Σεπτεμβρίου 2018 και θα συνεχιστούν καθημερινά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα που αναγράφονται στην αφίσα».

akadimies-basket.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares