Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 22:58

Επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, τον Μαρπησσαϊκό ο Κουτσιούκης!

Είναι από αυτούς που γνωρίζουν πολύ καλά την ομάδα. Ήταν μέλος των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής του Μαρπησσαϊκού άλλωστε την δεκαετία του 2000 όταν και είχε κατακτήσει τα δύο από τα τρία πρωταθλήματα της ιστορίας του συλλόγου, το 1998 στην κατηγορία των Παμπαίδων και το 2000 στην κατηγορία των Εφήβων (σ.σ. το τρίτο πρωτάθλημα είχε κατακτηθεί το 2006 και ήταν στην κατηγορία των Παίδων).

Η επιστροφή του ωστόσο, σε γνώριμα λημέρια για αυτόν, ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη για τους ανθρώπους του Μαρπησσαϊκού, καθώς ήθελαν να εντάξουν στο ρόστερ, καλαθοσφαιριστές με έντονη προσωπικότητα και προπάντων γέννημα θρέμμα του νησιού της Πάρου. Κι έτσι έπραξαν με την απόκτηση του Γρηγόρη Κουτσιούκη.

Ο έμπειρος γκαρντ, ο οποίος κατάγεται από το χωριό Μάρμαρα της Πάρου και έχει αγωνιστεί στα γήπεδα της Αθήνας με την φανέλα του ΑΟ Ζωγράφου, συμφώνησε με τους ανθρώπους του συλλόγου ολοκληρώνοντας την δεύτερη μεταγραφή τη φετινή περίοδο μετά από εκείνη του Θοδωρή Καζακίδη. Μάλιστα, οι δυο αθλητές ήταν μέλη του Μαρπησσαϊκού στην κατάκτηση του εφηβικού πρωταθλήματος έχοντας ως προπονητή τον νυν τεχνικό των “κυανόλευκων”, τον Βαγγέλη Μουρογιάννη.

Στον Μαρπησσαϊκό, όμως, δεν σταματούν εδώ αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας προ των πυλών βρίσκονται άλλοι δύο με τρεις παίκτες, των οποίων η μεταγραφή τους θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες. Άλλωστε στόχος των Παριανών τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι δεν είναι ο πρωταθλητισμός, αλλά η δημιουργία μίας ομάδας που θα αποτελείται από παίκτες του περυσινού κορμού με προσθήκες τριών τεσσάρων παικτών, που όλοι τους θα έχουν όρεξη και διάθεση για δουλειά.

ΠΗΡΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΑΠΟ ΑΟ ΠΑΡΟΥ!

Πέραν όμως του Καζακίδη και του Κουτσιούκη, ο Μαρπησσαϊκός προχώρησε και στην απόκτηση τεσσάρων νεαρών βασικών αθλητών από τον ΑΟ Πάρου, όπου θα στελεχώσουν την εφηβική ομάδα! Ο λόγος για τον πλέι μέικερ Βασίλη Μπάλιο, τους φόργουορντ Μάριο Αρκουλή και Γιώργο Λουκή και τον σέντερ Βασίλη Ζωντανό. Πρόκειται για κινήσεις που σίγουρα δυναμώνουν το ρόστερ της ομάδας και την κάνουν ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares