Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 15:56

Άρης Σύρου: Επιστρέφει το εφηβικό - Ενισχύθηκε το ανδρικό

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς ετοιμάζονται να μπουν τα τμήματα του Άρη Σύρου ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Μετά την πρεμιέρα του παιδικού τμήματος την περασμένη εβδομάδα, σειρά παίρνουν το εφηβικό και το ανδρικό τμήμα του συλλόγου. Η διοίκηση σε συνεργασία με τους προπονητές προχώρησε όλο το καλοκαίρι στον σχεδιασμό για την επιστροφή του εφηβικού τμήματος, μετά από απουσία ενός έτους, αλλά και την ενίσχυση του ανδρικού προκειμένου να παρουσιάστει πιο ανταγωνιστικό τη νέα σεζόν.

Αναφορικά με το εφηβικό τμήμα, ο Άρης Σύρου προχώρησε στην απόκτηση του Εμμανουήλ Δάσκου από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και του Αιμίλιου Λημναίου από τον ΑΟ Ερμούπολης (ανταλλαγή με τον Άγγελο Μάνη), ενώ διατηρήθηκαν στο ρόστερ οι Ισίδωρος Χατζαντώνης και Γιώργος Δρόσος. Αυτοί οι τέσσερις αθλητές, μαζί με τα παιδιά του παιδικού, θα στελεχώσουν το νεανικό τμήμα εφήβων του Άρη Σύρου.

Σημαντικές ήταν όμως και οι κινήσεις που έγιναν στο ανδρικό τμήμα, προκειμένου να παρουσιαστεί ενισχυμένο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό στο νέο πρωτάθλημα. Αρχικά στην ομάδα παρέμειναν οι περισσότεροι αθλητές του περσινού ρόστερ, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που αποχώρησαν από την ομάδα για επαγγελματικούς λόγους. Έτσι, την φανέλα του Άρη Σύρου θα συνεχίσουν να φορούν οι Βαγγέλης Πολίτης, Ιωάννης Μαυροκέφαλος, Κωνσταντίνος Γεωργαράς, Μανώλης Βασιλειάδης, Χρυσοβαλάντης Βασιλειάδης, Δημήτρης Ζουγανέλης, Μιχάλης Φραγκάκης και Παναγιώτης Σκιαδάς.

Όσον αφορά στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, σημαντικές είναι οι προσθήκες του Κωνσταντίνου Οικονομίδη και του Νίκου Τσακίρη από τον Περιστεριώνα Τήνου, καθώς και του Μηνά Κόικα από το Νεαπολικό Πειραιά. Επίσης, στην ομάδα επιστρέφει ο Βαγγέλης Κουναλάκης μετά από απουσία ενός χρόνου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά και ο Παναγιώτης Μανούσος που υπήρξε αθλητής του εφηβικού και επέστρεψε μετά τις σπουδές του στην Πάτρα όπου φόρεσε την φανέλα του Προμηθέα Πατρών.

Τέλος, την φανέλα του Άρη Σύρου θα φορούν και οι Μιχάλης Δασκαλάκης (από τον ΑΟ Κύδων), Νίκος Σάχας και Ευθύμιος Δούκας (επέστρεψε στη Σύρο μετά από απουσία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων).

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares