Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 21:12

Στον Ηρακλή ο Πολυτάρχου

Μετά τη λύση της συνεργασίας του με το Περιστέρι, ο Μιχάλης Πολυτάρχου, δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ναξιώτης γκαρντ ήθελε να έχει χρόνο συμμετοχής κάτι που φαίνεται πως δεν θα συνέβαινε τη φετινή σεζόν και στα… μεγάλα σαλόνια της Α1 με την ομάδα των δυτικών προαστίων, αλλά του το προσφέρει ο Ηρακλής.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα την Κυριακή το βράδυ, συναντήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (1/10) στην Αθήνα, με τον μάνατζερ του παίκτη Νίκο Μελά να «τρέχει» τις ενέργειες για να βρεθεί η «χρυσή τομή» στις διαπραγματεύσεις και μετά από τις συζητήσεις οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Στον Ηρακλή αναζητούσαν έναν παίκτη με την εμπειρία του Πολυτάρχου και η περίπτωση του «Τσίου» όπως είναι το προσωνύμιό του στη γενέτειρά του, τη Νάξο, ήταν η καλύτερη επιλογή τη δεδομένη χρονική στιγμή. Άλλωστε οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν καλά την ποιότητα του Πολυτάρχου, τόσο στον αμυντικό τομέα, όσο και – κυρίως – στον επιθετικό, καθώς κάθε φορά που βρισκόταν ως αντίπαλος του «γηραιού» φρόντιζε να «φιλοδωρεί» τους αντίπαλους αμυντικούς με 15άρες και 20άρες! Πλέον όμως οι «κυανόλευκοι» θα έχουν αυτό το «όπλο» στη δική τους… φαρέτρα!

«Η ηλικία μου δεν μου επιτρέπει να είμαι στον πάγκο και να χτυπάω παλαμάκια, θέλω να παίζω», μας εκμυστηρεύτηκε το μεσημέρι της Κυριακής όταν ήρθαμε σε επικοινωνία με τον 35χρονο άσο. Και αυτό ήταν ίσως το… κλειδί στην υπόθεση ώστε να πάρει την απόφαση να ζητήσει να αποχωρήσει από το Περιστέρι και να επιλέξει τον Ηρακλή για τον νέο του μπασκετικό προορισμό! Άλλωστε στόχος του ήταν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ο ίδιος, αλλά και η ομάδα που θα επέλεγε, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα επιδίωκε να διασφαλίσει και το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας του…

Παράλληλα, αυτή δεν είναι η μοναδική κίνηση για τον Ηρακλή καθώς προχώρησαν και στην απόκτηση ψηλού. Συγκεκριμένα, ο Ρόνι Ρουτκάουσκας ανακοινώθηκε από τον «γηραιό» με τον 25χρονο σέντερ να επιστρέφει στην ομάδα έπειτα από ένα χρόνο απουσίας. 

Πρόκειται για δύο σημαντικές κινήσεις, με τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη να αποκτά επιπλέον λύσεις τόσο στην περιφέρεια όσο και κάτω από το καλάθι  εν όψει του δύσκολου επερχόμενου πρωταθλήματος. 

Πηγή: infobasket.gr 

ulopuy76t.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares