Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 22:41

Στην Σαντορίνη και την προπόνηση της ΑΕΣ ο Τζο Αρλάουσκας!!!

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Παρασκευή τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής της ΑΕ Σαντορίνης. Στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο “ΔΑΠΠΟΣ” παραβρέθηκε μία σπουδαία προσωπικότητα του ΝΒΑ και του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο λόγος για τον πρώην επαγγελματία καλαθοσφαιριστή Τζο Αρλάουσκας!

arla_3.jpg

Ο άλλοτε φόργουορντ των Σακραμέντο Κινγκς, της Ουνικάχα Μάλαγα, της Ταουγκρές και της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε στο νησί των Κυκλάδων στα πλαίσια των εκδηλώσεων του τέταρτου “SantoriniExperience” και δεν έχασε την ευκαιρία να περάσει λίγο από τον χρόνο του στον χώρο που έλαμψε με την παρουσία του. Σε ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 1995 στο φάιναλ φορ της Σαραγόσα με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης επί μίας ώρας μίλησε στα αγγλικά και δίχως μετάφραση στους νεαρούς αθλητές και στις νεαρές αθλήτριες της ΑΕΣ υπό την παρουσία παραγόντων του θηραϊκού συλλόγου, καθώς και των προπονητών Χάρη Πεταλωτή και Κώστα Αξιώτη.

arla_1.JPG

Μοίρασε τις εμπειρίες του όλα αυτά τα χρόνια στα παρκέ, μετέφερε τη δική του εμπειρία για το πώς ασχολήθηκε με το άθλημα του μπάσκετ, αφού γεννήθηκε από πολύ φτωχή οικογένεια κι έπρεπε να την συντηρήσει καθώς δεν είχε άλλες επιλογές, ενώ μίλησε και για την εμπειρία του στα ελληνικά γήπεδα. Ως γνωστόν ο Αρλάουσκας  το 1998-99 αγωνίστηκε με την ομάδα της ΑΕΚ και στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος πέτυχε 18 πόντους στην ήττα με 71-54 από τον ΠΑΟΚ κλείνοντας την πολυετή καριέρα του στον Άρη Θεσσαλονίκης, όπου με μέσο όρο 18,1 πόντων έπαιξε στο δεύτερο μισό της σεζόν 1999-00.

Ο Αρλάουσκας παράλληλα μίλησε και για το τεχνικό κομμάτι του μπάσκετ, όπου έδωσε το βάρος στη σωστή στάση του σώματος κάθε αθλητή για την κίνησή του στο σουτ. Όπως ήταν φυσικό επακόλουθο, ο “Τζο”, ο οποίος ήταν ευχάριστος, φιλικός, προσιτός και αγαπητός από όλους, κέρδισε τις εντυπώσεις των αθλητών της ΑΕΣ που αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες από έναν ζωντανό θρύλο του μπάσκετ!

arla_2.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares