Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2018 10:36

Σήμερα (7/10) ο αγιασμός του Περιστεριώνα

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 11:30 π.μ. στο κλειστό αθλητικό κέντρο Τήνια 1895” της Τήνου θα τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας του Περιστεριώνα, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου παρουσία του διοικητικού συμβουλίου, της τεχνικής ηγεσίας και όλων των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου.

Μία νέα χρονιά που ο πήχης παραμένει υψηλός αν αναλογιστεί κανείς τι κατάφερε την περυσινή αγωνιστική σεζόν ο Περιστεριώνας. Μία αγωνιστική σεζόν που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάλλιστα άκρως επιτυχημένη για το σωματείο της Τήνου, αφού κατακτήθηκαν τρία πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων, στην κατηγορία των Εφήβων, των Παίδων και των Κορασίδων, ενώ τα δύο τελευταία αγωνιστικά τμήματα συμμετείχαν στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τον περασμένο Απρίλιο στα κλειστά γήπεδα του Περιστερίου και του Μετς.

Φέτος, πέραν των προαναφερθέντων αγωνιστικών τμημάτων υποδομής, αλλά και του ανδρικού τμήματος ξεχωρίσει η παρουσία και του γυναικείου τμήματος που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΚ. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο  στο “SportCyclades” και ο πρόεδρος του Περιστεριώνα, ο Παναγιώτης Μπουζαλάκος:

«Όραμα μας είναι να έρθουν ακόμη περισσότερα παιδιά στο μπάσκετ και όχι μόνο στο μπάσκετ αλλά στον αθλητισμό της Τήνου και σε άλλα αθλήματα. Να σηκωθούν τα παιδιά από την καρέκλα, να αφήσουν το κινητό και να πιάσουν μια μπάλα στα χέρια, να γνωρίσουν τη χαρά της άθλησης, την αξία του Ευ Αγωνίζεσθαι, την ολοκλήρωση μέσα από την ομάδα. Ο δρόμος είναι μακρύς αλλά θα φτάσουμε εκεί που πρέπει όλοι μαζί και τότε θα πούμε ότι πετύχαμε».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares