Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 00:47

Πρώτος, καλύτερος και με διαφορά ο Πανιώνιος στο “Πανναξιακό Αθλητικό τριήμερο”

Ο Πανιώνιος ήταν ο νικητής του τουρνουά μπάσκετ Παίδων υπό την αιγίδα της ΕΣΚ Κυκλάδων για το “Πανναξιακό Αθλητικό τριήμερο” που διεξήχθη το σαββατοκύριακο στη Νάξο και στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ.

2_day_1.jpg

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης στον μεγάλο τελικό που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής νίκησε τον γείτονα Κρόνο Αγίου Δημητρίου με σκορ 77-51 και κατέκτησε την πρώτη θέση του τουρνουά. Οι “κυανέρυθροι” και στον δεύτερο αγώνα έκαναν επίδειξη δύναμης έναντι του αντιπάλου τους, δείχνοντας σε όσους παραβρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο πως το επίπεδο μπάσκετ είναι πολύ ανώτερο σε σχέση με τις αντίπαλες ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά.

2_day_2.jpg

Στον μικρό τελικό, ο Πανναξιακός φαίνεται πως πήρε μία …άτυπη ρεβάνς από την ήττα της πρεμιέρας του παιδικού πρωταθλήματος πριν από δύο εβδομάδες στο κλειστό της Μάρπησσας, αφού το μεσημέρι της Κυριακής κέρδισε τον ΑΟ Πάρου με σκορ 55-51 και κατέκτησε την τρίτη θέση.

Διαιτητές και των δύο αναμετρήσεων ήταν οι Σαμοθράκης και Θεοδοσίου.

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟ

1_day_1.jpg

Σε …αθηναϊκή υπόθεση μετατράπηκαν οι αναμετρήσεις της πρώτης ημέρας του τουρνουά μπάσκετ Παίδων υπό την αιγίδα της ΕΣΚ Κυκλάδων για το “Πανναξιακό Αθλητικό τριήμερο” που διεξήχθησαν το μεσημέρι το μεσημέρι του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου.

 1_day_2.jpg

Πανιώνιος και Κρόνος Αγίου Δημητρίου έκαναν επίδειξη δύναμης κόντρα σε Πανναξιακό (75-16) και ΑΟ Πάρου (72-38) και με τις νίκες τους αυτές πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

1_day_3.jpg

Βίντεο

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares