Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 20:27

Τελέστηκε ο αγιασμός στον Περιστεριώνα, υπό την παρουσία του …''γουρλή'' Πατήρ Νικολάου

Μέσα σε όμορφη ατμόσφαιρα έγινε ο αγιασμός για τη νέα αγωνιστική χρονιά στον Περιστεριώνα. Ο Πάτερ Νικόλαος Μαραγκός βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο “Τήνια 1895” την Κυριακή 7 Οκτωβρίου το πρωί και πραγματοποίησε την τελετή αγιασμού, ευχόμενος σ’ όλους τους παίκτες και τους ανθρώπους της ομάδας υγεία και κάθε επιτυχία για τη νέα σεζόν.

Το κλίμα μεταξύ των παικτών, της διοίκησης και των προπονητών της ομάδας είναι πολύ καλό και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Έπειτα από μία ιδιαίτερα επιτυχημένη σεζόν για το σωματείο της Τήνου, όπου κατακτήθηκαν τα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων, στις κατηγορίες των Εφήβων, των Κορασίδων και των Παίδων, ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Μπουζαλάκος εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου ευχήθηκε καλή χρονιά και με οδηγό τον Χριστό και την Παναγία να πάνε όλα κατ’ ευχή μακριά από τραυματισμούς για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Περιστεριώνα.

Επίσης, ευχαρίστησε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και στηρίζει την ομάδα σε κάθε εκδήλωση, ενώ μετέφερε τις ευχές του Επισκόπου Νικολάου των Καθολικών, ο οποίος είχε προσκληθεί, αλλά λόγω εκκλησιαστικών υποχρεώσεων δεν μπορούσε να παρευρεθεί.

Δεν παρέλειψαν και τα αστεία, όμως, στον αγιασμό του Περιστεριώνα. Όταν ο Παναγιώτης Μπουζαλάκος είπε στον Πατήρ Νικόλαο που ήταν και πέρυσι στον αγιασμό, αλλά και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας και ευχήθηκε κύπελλα και νίκες, πως αναμένουν κάτι παρόμοιο και τη νέα σεζόν, εκείνος απάντησε ότι πέρυσι μπορεί να έπιασε το γούρι, αλλά δεν μετράει το τι θα γίνει και φέτος… Ο Ιερέας ευχήθηκε κούπες πολλές, αν και δεν έμεινε τίποτα από πέρυσι και μετέφερε και τις ευχές του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεου του Β’.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Στον αγωνιστικό τομέα, στην μάχη του πρωταθλήματος μπαίνουν οι Κορασίδες του Περιστεριώνα. Οι περυσινές πρωταθλήτριες στην κατηγορία, ταξιδεύουν την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στην Σύρο, όπου στις 4:30 μ.μ. οι νεαρές αθλήτριες του Παναγιώτη Σιώτη φιλοξενούνται στο κλειστό ''Δημήτριος Βικέλας'' της Ερμούπολης από τον τοπικό Άρη.

agiasmos_1.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares