Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 20:07

Πέρασαν …αέρας από τη Σύρο οι κορασίδες του Περιστεριώνα, 13-61 τον Άρη!

Με το “διπλό” στις αποσκευές τους έφυγαν από τη Σύρο οι κορασίδες του Περιστεριώνα, οι οποίες μάλιστα εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων. Οι περυσινές πρωταθλήτριες στην κατηγορία πέρασαν …αέρας από το κλειστό ''Δημήτριος Βικέλας'' της Ερμούπολης, καθώς επιβλήθηκαν του τοπικού Άρη με σκορ 13-61.

per_1_7.jpg

Το αρχικό 0-5 της ομάδας της Τήνου μετατράπηκε γρήγορα σε 4-5, αλλά μέχρι εκεί… Στη συνέχεια, οι νεαρές αθλήτριες του Παναγιώτη Σιώτη με σοβαρότητα και με σεβασμό απέναντι στον αντίπαλό τους, ξέφυγαν στο σκορ και δεν απειλήθηκαν καθόλου από τα κορίτσια του Παναγιώτη Σκιαδά, του οποίου το ντεμπούτο στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο δεν ήταν ακριβώς όπως το περίμενε…

Στο κλειστό ''Δημήτριος Βικέλας'' παραβρέθηκαν και αρκετοί γονείς και φίλοι των κοριτσιών του Περιστεριώνα, που ταξίδεψαν στη Σύρο με το μεσημεριανό δρομολόγιο της γραμμής για να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους. Μετά την αναμέτρηση αυτή που ολοκλήρωσε την 1η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου, ο Περιστεριώνας βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας συγκάτοικος με δύο βαθμούς με τον ΑΟ Άνδρου, που νίκησε το περασμένο Σάββατο τον ΑΟ Ερμούπολης με σκορ 55-49.

per_2_6.jpg

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:  Μαρουδιάς, Σαμοθράκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 4-19, 6-35 (ημίχρονο), 11-53, 13-61.

ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ (Παν.Σκιαδάς): Βουτσινού 4, Καβρουλάκη 1, Μαραγκού, Ρούσσου 2, Ντάφου 3 (1), Δεναξά 1, Καραμολέγκου 2.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ (Παν.Σιώτης): Καλογεράκη, Μπρουντζάκη 4, Μπινιάκου, Καμπέρι 6, Μαραγκού 2, Λούβαρη Μαρ. 2, Φωσκόλου 19, Βοϊνά 7, Τριανταφύλλου 4 (1), Λούβαρη Αν. 4, Κλαυδιανού, Πλυτά 13.

per_3_5.jpg

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ

Λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή της αναμέτρησης των κορασίδων ανάμεσα στον Άρη Σύρου και τον Περιστεριώνα Τήνου, οι διοικούντες τον Άρη εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζουν την θλίψη τους για την απώλεια του πρώτη παίκτη του Προμηθέα Χαλανδρίου, του Μάικ Ευαγγελίτση, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 38 ετών και η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει όλη την μπασκετική κοινωνία. Αναλυτικά η συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Η ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ, η διοίκηση, παίχτες και οι προπονητές όλων των τμημάτων εκφράζουν την θλίψη τους για την απώλεια του πρώην παίκτη και προπονητή του Προμηθέα Χαλανδρίου, Μάικ Ευαγγελίτση που απεβίωσε σε ηλικία 38 ετών και συλλυπείται τους οικείους του».

per_4_4.jpg

per_7.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares