Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 22:13

Ματσάρα στην πρεμιέρα των ανδρών στην Τήνο, ο ΑΟ Μυκόνου 56-52 τον Άρη Σύρου

Το πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων στην κατηγορία των ανδρών ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Οκτωβρίου και καλύτερη πρεμιέρα δεν θα μπορούσαν να περιμένουν οι φανατικοί φίλοι του μπάσκετ.

 

uisddgfyui_2.jpg

ΑΟ Μυκόνου και Άρης Σύρου διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τον Α’ όμιλο σε ένα ντέρμπι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων το παρακολούθησαν στο κλειστό γυμναστήριο της Τήνου “Τήνια 1895” μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Μυκόνου με σκορ 56-52, ωστόσο αξίζουν συγχαρητήρια και στα δύο σωματεία που τα έπαιξαν όλα για όλα για την κατάκτηση του πρώτου ροζ φύλλου αγώνα μέχρι να ακουστεί η κόρνα της γραμματείας για τελευταία φορά.

uisddgfyui_3.jpg

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς και καμία από τις δύο δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ με τον Άρη να είναι συνήθως μπροστά με ισχνή διαφορά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι –τυπικά γηπεδούχοι - Μυκονιάτες του Γιώργου Σκόρδου, οι οποίοι πάτησαν παρκέ για πρώτη φορά φέτος στο συγκεκριμένο ματς, έπαιξαν καλύτερη άμυνα κι εκμεταλλευόμενοι στο έπακρον δύο κακές επιλογές στις επιθέσεις των παικτών του Αντώνη Βαρθαλίτη γύρισαν την εις βάρος τους διαφορά (45-50) 1,5 λεπτό πριν το φινάλε.

Να σημειωθεί πάντως πως οι Συριανοί έχουν λίγα παράπονα από την διαιτησία του Οικονόμου κυρίως για μία φάση που σημειώθηκε προς το τέλος της αναμέτρησης και το ματς ήταν στην κόψη του ξυραφιού. Οι παίκτες του Βαρθαλίτη πάντως, παρά τις απουσίες των Νίκου Τσακίρη και Νίκου Σαχά (σ.σ. του πρώτου δεν έχει εκδοθεί ακόμη το δελτίο και ο δεύτερος βρίσκεται εκτός νησιού για επαγγελματικές υποχρεώσεις) ήταν εξαιρετικοί κι όπως τονίζουν από τον ΑΟ Μυκόνου πρόκειται για μία ομάδα καλύτερη από την περυσινή σεζόν, πιο …φρέσκια που τώρα αρχίζει να δημιουργείται.

uisddgfyui_4.jpg

Από την άλλη, οι Μυκονιάτες παρουσίασαν το ίδιο πολύ καλό πρόσωπο της περυσινής χρονιάς που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την ημιτελική φάση του θεσμού, όπου αποκλείστηκαν από τον μετέπειτα πρωταθλητή ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” κερδίζοντάς τον μάλιστα στο ΔΑΚ Νάξου με σκορ 49-67 και ισοφαρίζοντας την σειρά σε 1-1.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, η αποστολή της ομάδας του νησιού των ανέμων γιόρτασε τα επινίκια σε εστιατόριο του χωριού της Τήνου Πάνορμος όπως χαρακτηριστικά φαίνεται και στην φωτογραφία που έβγαλαν.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαρουδιάς, Οικονόμου.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-15, 27-29 (ημίχρονο), 41-45, 56-52.

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Γ. Σκόρδος): Τσίλης, Βινάνι 5, Σκουλάξινος, Γκιόκας 3 (1), Ρουμελιώτης 3 (1), Σαχάς Ι. 16 (1), Σαχάς 3 (1), Μονογιός, Γκαραγκούνης 4, Βασίλιεβ 10 (2), Κέφης 8, Μπέλλης 4.

ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ (Αντ. Βαρθαλίτης): Πολίτης 2, Λάσκος 2, Βασιλειάδης, Σκιαδάς 15 (2), Οικονομίδης 6, Μαυροκέφαλος, Λοίσιος, Κοϊκάς 6, Γεωργάρας 5 (1), Κουναλάκης 12 (2), Δούκας 4, Ζουγανέλης.

uisddgfyui_1.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares