Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2018 23:09

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Πλοηγός Αντιπάρου, 48-54 τον Πανναξιακό στο παιδικό!

Ούτε ο Πανναξιακός φάνηκε ικανός να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του Πλοηγού στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

 

iouyuiuio_2.jpg

Η ομάδα της Αντιπάρου πέρασε νικηφόρα κι από το κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου, όπου το Σάββατο 3 Νοεμβρίου το πρωί κέρδισε με σκορ 48-54 τον τοπικό ΠΑΟΝ και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας επτά πόντους με τρεις νίκες και μία ήττα.

“Κλειστό” μέχρι τα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ και γρήγορο κι εντυπωσιακό μπάσκετ κατά διαστήματα. Εκεί …μίλησε η ψυχή και το καθαρό μυαλό των φιλοξενούμενων, όπου σε συνδυασμό με ένα μπαράζ επιθετικών ριμπάουντ και καλής πιεστικής άμυνας σε όλο το γήπεδο, χωρίς φάουλ όμως, έκαναν τη διαφορά γέρνοντας την πλάστιγγα προς το μέρος τους. Αξιοσημείωτο πως τόσο σε αυτό το παιχνίδι, όσο και στο προηγούμενο στο εκτός με τον ΑΟ Πάρου οι Αντιπαριώτες πήραν τη νίκη στο τελευταίο δεκάλεπτο έχοντας πετύχει 20 πόντους τώρα και 30 πόντους στην αναμέτρηση της 13ης Οκτωβρίου στο κλειστό της Μάρπησσας.

Να σημειωθεί πως στην σαββατιάτικη αναμέτρηση, στον πάγκο του Πλοηγού κάθισε ο πρόεδρος του συλλόγου, ο Βασίλης Φαρούπος, αφού ο προπονητής του σωματείου Βαγγέλης Αγγελάκος έμεινε στην Αντίπαρο με τις ακαδημίες για την προετοιμασία εν όψει του τουρνουά καλαθοσφαίρισης Πάρου - Αντιπάρου στις κατηγορίες Μίνι και Παμπαίδων που θα διεξαχθεί στις 4 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή ΑΟ Πάρου, του Μαρπησσαϊκού και του Πλοηγού.

iouyuiuio_1.jpg

ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ, ΠΟΥ …ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ!

Η μέχρι τώρα πορεία του Πλοηγού στο παιδικό πρωτάθλημα είναι άξια συγχαρητηρίων για τους ανθρώπους της ομάδας. Παρόλα αυτά στο στρατόπεδο του συλλόγου της Αντιπάρου κρατούν χαμηλούς τόνους κι όπως τόνισε στο “SportCyclades” o προπονητής της ομάδας, ο Βαγγέλης Αγγελάκος:

«Πρόκειται για το αποτέλεσμα μιας δουλειάς που γίνεται τα τελευταία τρία χρόνια. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και μην πετάμε στα σύννεφα. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά».

Βέβαια ευχής έργον όλων των ανθρώπων του Πλοηγού θα ήταν να υπήρχε στο νησί τους ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ, αφού οι προπονήσεις γίνονται στο ανοιχτό γήπεδο του προαύλιου χώρου του σχολείου του νησιού, το οποίο είναι πολύ μικρότερων διαστάσεων από τις κανονικές. Κι όλα αυτά την στιγμή που η Αντίπαρος “διψάει” για το άθλημα του μπάσκετ!

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αγγ.Σαμοθράκης, Μαρ. Κιουλάφας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-11, 24-25 (ημίχρονο), 37-34, 48-54.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ (Κων. Παπαβασιλείου): Τόμπας Αρ., Λιανόπουλος 6 (1), Μαυρομμάτης 11, Σιδερής, Τόμπας Δ. 5, Σαράντος 2, Βερυκόκκος, Μανδηλαράς 13 (1), Βόμβας 8, Φλεριανός 3.

ΠΛΟΗΓΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ (Βασ. Φαρούπος): Φαρούπος Α. 9 (1), Μαρινάτος Π., Μαρινάτος Δ. 6, Φαρούπος Χ. 5, Αθανασίου Χ., Χιούσα Ν. 2, Καλάργυρος 8, Τριαντάφυλλος 24, Αθανασίου Φ..

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares