Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2018 23:28

Είχε περισσότερες λύσεις ο Πανναξιακός, 50-20 τον ΑΠΑΣ στις κορασίδες!

Με μία άνετη επικράτηση ξεκίνησε ο Πανναξιακός την προσπάθειά του στο φετινό πρωτάθλημα των κορασίδων. Οι νεαρές αθλήτριες του Τάσου Βάβουλα στην δική τους πρεμιέρα επικράτησαν στο τοπικό ντέρμπι του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” με σκορ 50-20 στο ματς που άνοιξε την αυλαία των σαββατιάτικων (3/11) αναμετρήσεων της ΕΣΚ Κυκλάδων.

ikyydrtsergsdg_1.jpg

Με περισσότερες λύσεις από τις αντίπαλες τους ειδικά κάτω από το καλάθι, οι τυπικά γηπεδούχες παίχτριες του Πανναξιακού είχαν τον έλεγχο από την αρχή της αναμέτρησης και έφτασαν σχετικά εύκολα, όπως δείχνει και το τελικό σκορ, στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Καμία από τις αθλήτριες του Βάβουλα δεν υστέρησε σε απόδοση και παρά το γεγονός πως οι Δέτση (1ο δεκάλεπτο) και Ανεβλαβή (3ο δεκάλεπτο) τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα συνέχισαν κανονικά μέχρι το τέλος.

Πολυτιμότερη ωστόσο ήταν η Κατερίνα Βάβουλα, η οποία όχι μόνο ήταν η πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης (22π.), αλλά τα έκανε όλα! Η νεαρή αθλήτρια, η δεύτερη κόρη από τα τρία παιδιά του Τάσου Βάβουλα, μάζεψε ριμπάουντ, μοίρασε αρκετές ασσίστ, έκανε κοψίματα και …πυροβολούσε κατά ρυπάς! Μάλιστα, όπως λένε και οι άνθρωποι που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου, αν υπήρχε στατιστική θα μιλούσαμε σίγουρα για τριπλ νταμπλ (σ.σ. είναι η συγκέντρωση διψήφιου αριθμού συνολικά σε τρεις από τις πέντε κατηγορίες σε ένα παιχνίδι. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να επιτευχθεί ένα τριπλ νταμπλ είναι με πόντους, ριμπάουντ και ασσίστ).

Από την άλλη, τα κορίτσια του Παναγιώτη Αθανασιάδη με την εμφάνισή τους κέρδισαν εμπειρίες, αφού με εξαίρεση τις Σοφία Χουζούρη και Φαίη Μιχελοπούλου, όλες οι υπόλοιπες της ομάδας της ορεινής Νάξου είναι ηλικίας μεταξύ 10 και 11 χρονών!

ΤΑΣΟΣ ΒΑΒΟΥΛΑΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Τάσος Βάβουλας μίλησε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας στην Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά για την αναμέτρηση των κορασίδων του Παννναξιακού με αντίπαλο τον ΑΠΑΣ.

«Στόχος μας είναι να χαρούμε όσο γίνεται το παιχνίδι και να πάρουμε όσες περισσότερες εμπειρίες γίνεται για την επόμενη χρονιά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του ΠΑΟΝ και πρόσθεσε: «Άλλωστε το νεαρό της ηλικίας, δεν υπάρχει παίκτρια μεγαλύτερη των 14 χρόνων, πέντε στο σύνολο, μία 13χρόνων και οι υπόλοιπες μαθήτριες του δημοτικού, αποδεικνύει του λόγου το αληθές».

Και κατέληξε αναφερόμενος στους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση: «Στόχος της διοίκησης είναι η στήριξη των τμημάτων υποδομής και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε κίνησή της».

ikyydrtsergsdg_3.jpg

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΙΟΥΛΑΦΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 154 ΗΜΕΡΕΣ!

Στα αξιοσημείωτα του ματς, η επιστροφή του Μάριου Κιουλάφα στα γήπεδα των Κυκλάδων. Ο Πειραιώτης καταξιωμένος διαιτητής, ο οποίος ήταν μαζί με τον Άγγελο Σαμοθράκη οι ρέφερι της αναμέτρησης των κορασίδων, επέστρεψε έπειτα από 154 ημέρες στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου, μιας και ήταν ο ένας εκ των τριών (σ.σ. οι άλλοι δύο ήταν οι Κωνσταντίνος Παπαδημητρόπουλος και Παναγιώτης Ισιγώνης), του τρίτου τελικού της ΕΣΚ Κυκλάδων στην κατηγορία των ανδρών, όταν στις 2 Ιουνίου ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” είχε κερδίσει 70-79 τον Πανναξιακό και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Να υπενθυμίσουμε, πως ο Κιουλάφας από το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής (ΣΥΔΚΝΑ), που ανήκει στην διοργανώτρια αρχή ΕΣΚΑΝΑ.  

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αγγ. Σαμοθράκης, Μαρ. Κιουλάφας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-7, 26-10 (ημίχρονο), 34-15, 50-20.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ (Τ. Βάβουλας): Βερυκόκκου Αν. 2, Κρητικού 2, Βερυκόκκου Δ. 2, Βάβουλα Κατ. 22, Βάβουλα Καλ. 2, Δέτση 16, Ανεβλαβή 4.

ΑΠΑΣ “ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ” (Π. Αθανασιάδης): Μιχελοπούλου 1, Μαθιάσου 3 (1), Χουζούρη Καλ. 2, Χουζούρη Σοφ. 8, Γιαννακοπούλου 2, Μάκαρη, Μουστάκη 13, Κουφοπούλου 2, Βελιανίτη.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares