Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2018 00:16

Νίκησε Άρη Σύρου και …αέρα ο ΑΟ Άνδρου, 68-45 στο εφηβικό

Τη δεύτερή του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα στην κατηγορία των εφήβων πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου 3 Νοεμβρίου ο ΑΟ Άνδρου.

 

fhgnsdfsdggsf_3.jpg

Οι νεαροί αθλητές του Κυριάκου Μουστάκα επικράτησαν του Άρη Σύρου με σκορ 68-45 υποχρεώνοντας τους αντιπάλους τους στην δεύτερη ήττα.

Το ματς ήταν “κλειστό” και για τις δύο ομάδες και παίχτηκε κυρίως στην ρακέτα, λόγω του αέρα που υπήρχε την ώρα της αναμέτρησης στο Εμπειρίκειο. Μάλιστα, για πρώτη φορά στο ανοιχτό γήπεδο της Άνδρου τοποθετήθηκαν και ηχεία που έπαιζε μουσική στις ανάπαυλες του παιχνιδιού!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι άνθρωποι του ΑΟ Άνδρου προέβησαν στην εξής ανακοίνωση που κοινοποίησαν στην επίσημη σελίδα της ομάδας στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων που παρά τις δυσκολίες στην μετακίνηση λόγω νησιωτικότητας, συνεχίζουν να συμμετέχουν στο δύσκολο πρωτάθλημα των Κυκλάδων. Ευχαριστούμε τον σύλλογο Άρη Σύρου και τους διαιτητές για το ωραίο παιχνίδι που διεξήχθη και τους θεατές που παρακολούθησαν τον αγώνα και εμψύχωναν την ομάδα μας.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ακτοπλόους μας στους αδελφούς Στεφάνου και στον κ. Παναγιωτάκη που μεταφέρουν τα παιδιά μας από νησί σε νησί εντελώς δωρεάν. Συγχαρητήρια στην προπονητική ομάδα στο ΔΣ του συλλόγου μας και στον Φραγκίσκο για την αμέριστη βοήθεια σε όλη την πορεία της ομάδας μας».

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δαγκλής, Ανδροβικ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-18, 38-27 (ημίχρονο), 46-32, 68-45.

ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ (Κυρ.Μουστάκας): Ζώνγκα 2, Μπέλλο Α. 20 (1), Βρεττός, Γκάνας 21 (2), Ανύσης 6, Μπέλλο Ε. 3 (1), Λαμάι, Ντότσι, Κωνσταντής 2, Καλογιέρι, Μενδρινός, Σουσούδης 14.

ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ (Ε. Πολίτης): Κάπελας 6, Μόρκος, Χατζαντώνης 20, Κολσούζογλου 9, Λημναίος 6, Δάσκος 4, Βαμβακούσης, Δρόσος.

 

fhgnsdfsdggsf_1.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares