Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 00:13

Με πλουραλισμό ο Μαρπησσαϊκός, 64-57 τον Πανναξιακό στους εφήβους

Πολύ όμορφο ποιοτικά παιχνίδι κι από τις δύο ομάδες έγινε την Κυριακή 4 Νοεμβρίου το βράδυ στο κλειστό της Μάρπησσας μεταξύ του Μαρπησσαϊκού και του Πανναξιακού για το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με σκορ 64-57 και να κάμπτουν στο τέλος την αντίσταση των Ναξιωτών παίρνοντας παράλληλα τους δύο πρώτους τους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

rdytfuygiuoijp_1.jpg

Οι γηπεδούχοι που είχαν πλουραλισμό στην επίθεση με πολύ κίνηση της μπάλας και με ευστοχία έξω από την γραμμή των 6μ.75εκ. είχαν από την αρχή το προβάδισμα και κατάφεραν να προηγηθούν μέχρι και με 14 πόντους. Από την άλλη πλευρά, για τον Πανναξιακό ο μόνος που λειτουργούσε ήταν ο Νίκος Αρτσάνος που πήρε …από το χέρι την ομάδα του και λίγο έλειψε να της χαρίσει και το ροζ φύλλο αγώνα.

rdytfuygiuoijp_2.jpg

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι νεαροί αθλητές του Βαγγέλη Μουρογιάννη έπαιξαν καλή άμυνα πάνω στον Αρτσάνο, φύγανε στον αιφνιδιασμό και με δύο καλάθια κι ένα επιθετικό ριμπάουντ διατήρησαν την όποια διαφορά είχαν. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε σε νεκρό χρόνο ο Ζωντανός για τον Μαρπησσαϊκό με τους Παριανούς παίκτες να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς.

rdytfuygiuoijp_4.jpg

ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Μελανό σημείο της αναμέτρησης η αποβολή του Κωνσταντίνου Παπαβασιλείου. Ο προπονητής του Πανναξιακού προς το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου δέχθηκε τεχνική ποινή από τον πρώτο διαιτητή Κωνσταντίνο Παπαδημητρόπουλο για εξύβριση κι εν συνεχεία αποβλήθηκε, για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Το “SportCyclades” σεβόμενο για ακόμη μία φορά πρόσωπα και καταστάσεις δεν πρόκειται να προβεί στην δημοσίευση του φύλλου αγώνα, παρότι αυτό …καίει τον Παπαβασιλείου και πλέον τον λόγο έχουν τα αρμόδια όργανα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

rdytfuygiuoijp_5.jpg

ΠΛΗΡΩΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

Σε ό,τι αφορά το θέμα που είχε παρουσιάσει το “SportCyclades στις 15 Οκτωβρίου με τον ελλιπή φωτισμό του κλειστού της Μάρπησσας και ορισμένοι το έκαναν …καραμέλα για να προβληθούν και να δημιουργήσουν εντυπώσεις από το πουθενά, αυτό τακτοποιήθηκε και ήδη το γήπεδο είναι πλήρως φωτισμένο. Άλλωστε, τα φώτα ήταν ήδη στο γήπεδο από την πρώτη στιγμή απλά δεν υπήρχε το ανυψωτικό μηχάνημα ώστε να τα τοποθετήσει…

rdytfuygiuoijp_6.jpg

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαδημητρόπουλος, Θεοδοσίου.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-14, 30-28 (ημίχρονο), 49-44, 64-57.

ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ (Βαγγ. Μουρογιάννης): Ρούσσος, Χαλιάς, Πετρόπουλος, Μπουραντάς 6 (1), Προμπονάς, Λουκής 5 (1), Ζωντανός 14 (1), Μαρινάκης 13 (1), Γεωργίτσος 14, Μπάλιος 9 (1), Αρκουλής 3 (1), Μελανίτης.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ (Κων. Παπαβασιλείου): Σαράντος 6, Κρητικός 5, Κορακίτης 2, Αρτσάνος 31 (3), Βόμβας 1, Απειρανθίτης 7, Γρυλλάκης 2, Λιανόπουλος, Φλεριανός, Τόμπας, Μαυρομμάτης 3 (1).

 

rdytfuygiuoijp_12.jpg

rdytfuygiuoijp_11.jpg

rdytfuygiuoijp_10.jpg

rdytfuygiuoijp_9.jpg

rdytfuygiuoijp_8.jpg

rdytfuygiuoijp_7.jpg

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares